- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μιχάλης Οικονόμου: Ο γιος μας λέει ότι έχει δύο μπαμπάδες
«Τον ρόλο του πατέρα τον "παντρεύεσαι" και δεν τελειώνει ποτέ»
Μιχάλης Οικονόμου: Ο γιος μας λέει ότι έχει δύο μπαμπάδες
Ο Μιχάλης Οικονόμου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την καλλιτεχνική του πορεία και τα όσα άλλαξε ο γιος που μεγαλώνει με τον Γιώργο Μακρή.
Ειδικότερα, ο Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ρόλος του πατέρα δεν είναι ρόλος που τελειώνει. Είναι ένας ρόλος που τον «παντρεύεσαι» και δεν τελειώνει ποτέ. Δεν είναι πλάνο που σταματάει, δεν είναι σκηνοθέτης που σου λέει… πάμε άλλη μία» .
«Αυτό που ζεις και αυτό που κάνεις είναι αυτό που είναι. Είναι κάτι που το κάνω με πολλή αγάπη και περηφάνια και εγώ και ο σύζυγος μου, ο Γιώργος».
Για το πως αντιμετωπίζει τα στερεοτυπικά πρότυπα της κοινωνίας για την οικογένεια είπε: «Ο μικρός λέει από μόνος του “εγώ έχω δύο μπαμπάδες“. Αλλά κάναμε ραντεβού με τις δασκάλες και τους είπαμε “είμαστε αυτό που είμαστε”. Είχαν ανοιχτά μυαλά για να το διαχειριστούν συμπεριληπτικά. Στη γιορτή της μητέρας η δασκάλα άνοιξε το θέμα και τους είπε “υπάρχει γιορτή της μητέρας, υπάρχει και του πατέρα”, ο Νικηφόρος ήταν ελεύθερος να ζωγραφίσει ό,τι θέλει».
Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε και για την απόφαση να κάνει οικογένεια μαζί με τον σύζυγό του: «Κατάλαβα ότι από πάντα ήθελα να γίνω πατέρας. Εκείνη την εποχή των ενοχών το είχα αποκλείσει. Τελικά όταν ήρθε το παιδί πήραμε έναν χρόνο και το δουλέψαμε μέσα μας. Τελικά γρήγορα καταλάβαμε ότι αυτό το παιδί θέλουμε να μεγαλώσει σε ένα σπίτι, στην αγκαλιά μας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.