- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασιλική Τρουφάκου: Βιώνω τη μητρότητα σαν παραμύθι
Από τότε που έγινα μαμά φλερτάρω με τα όρια της τοξικής θετικότητας, πρόσθεσε η ηθοποιός
Βασιλική Τρουφάκου: Βιώνω τη μητρότητα σαν παραμύθι
Η Βασιλική Τρουφάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε ανοιχτά για σημαντικές πτυχές της ζωής της, όπως η μητρότητα, η σχέση της με τα social media, αλλά και η επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά «Κάτω Παρτάλι».
«Ο σύντροφός μου είναι εξαιρετικός πατέρας, είμαι τοξικά θετική. Ο σύντροφός μου δεν είναι του χώρου. Εμένα μου αρέσει, είναι του γούστου μου. Δεν έχω φωτογραφίες μαζί του, προστατεύω την προσωπικότητά του», είπε αρχικά η Βασιλική Τρουφάκου για τον αγαπημένο της.
«Με το χέρι στην καρδιά είμαι πολύ καλά. Κούραση βέβαια υπάρχει, είναι η αντικειμενική αλήθεια και δεν μπορείς να το παρακάμψεις αυτό. Γιατί δουλεύω κιόλας. Το λέω, όμως, έτσι γιατί υπάρχει και ένας νέος όρος που λέγεται τοξική θετικότητα», εκμυστηρεύτηκε, αρχικά, η γνωστή ηθοποιός.
Η ίδια αρχικά θεωρούσε ότι η μητρότητα θα τη δυσκόλευε συναισθηματικά, ότι θα ένιωθε περιορισμό ή απώλεια. Όπως ανέφερε: «Το ζω λίγο σαν μιούζικαλ. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τη φοβόταν τη δουλειά, γιατί το παιδί έχει δουλειά, έχει λάντζα, τώρα το κάνω για κάποιον που αγαπώ βαθιά και χαίρομαι που υπάρχει. Αλλά η αλήθεια είναι, επειδή το έχω σκεφτεί, ότι ήμουν πεπεισμένη ότι θα δυσκολευτώ πολύ και ότι θα έχω αντικρουόμενα αισθήματα. Ότι κάπως θα με περιορίσει, ότι θα αισθανθώ ότι κάτι έχω χάσει, ότι κάτι έχει τελειώσει, ότι κάτι είναι δύσκολο, ότι κάτι θα μου λείψει. Δεν το ένιωθα έτσι όμως πριν. Ήξερα ότι είναι ένας σταθμός από τον οποίο θέλω να περάσω, ότι δεν ήθελα να ολοκληρωθεί η δυνατότητα να κάνω παιδί και να μην το κάνω, αλλά δεν αισθανόμουν τον φανατισμό, ότι μητρότητα και τίποτα άλλο. Και ακόμα δεν το πιστεύω. Έβλεπα ανθρώπους να μεταβάλλονται σε κάτι που δεν μου αρέσει, να γίνονται πολλοί αγχωμένοι, κλειστοί, αδιάφοροι απέναντι στους φίλους τους, στην κοινωνία, στη δουλειά, επειδή τους ρουφούσε η γονεϊκότητα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η 360ο σκηνή και η συνεργασία με κορυφαίο αρχιτέκτονα για το υπερθέαμα του Σεπτέμβρη
«Μπορεί να είχε κάτι το ερωτικό αλλά είχε μια παιδική χαρά», τόνισε η ηθοποιός
«Έφυγε μέσα σε τρία χρόνια»
Ποιες συναυλίες δε θα πραγματοποιηθούν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Πήρα τότε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα “στενοχωρήθηκες;”»
«Είναι λίγο περίεργο», είπε η ηθοποιός
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
«Ξέρω ποιον θέλω για τον ρόλο του αλλά δεν ξέρω αν θέλει αυτός»
«Προσπαθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ δυνατός να γίνουν όλα κάπως φυσιολογικά»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Είχα κάνει μια εγχείρηση ρουτίνας, η οποία μετεγχειρητικά μου δημιούργησε ένα πρόβλημα»
Αποκάλυψε πώς θα τελειώσει η σειρά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Παραμένει στο νοσοκομείο «Αττικόν»
Παρακολουθείται από πνευμονολόγους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.