- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Προσπαθούσα να δω ειδήσεις και αισθανόμουν να φοβάμαι τον διπλανό μου
Η αναφορά στην προσωπική του ζωή
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για την επιλογή του να μιλά περισσότερο μέσα από τη δουλειά του
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα κομμάτια της ζωής του που επιλέγει να κρατήσει προσωπικά, αλλά και στην επιλογή του να μιλά περισσότερο μέσα από το έργο του στην υποκριτική.
«Υπήρξαν στιγμές που ήταν δύσκολες με την έννοια του βιοπορισμού αλλά ζητάς τη μαγική ευκαιρία να αποδείξεις ότι μπορείς να υπάρξεις. Όταν σου δίνεται και τα πράγματα λειτουργούν με ένα θετικό τρόπο, λες ότι τουλάχιστον προσπαθώ. Θεωρώ το κομμάτι της ζωής μου λίγο πιο δικό μου! Το κομμάτι της ζωής μου δεν ξέρω ποιον αφορά. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή», εξομολογήθηκε - σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις - ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος το φετινό χειμώνα πρωταγωνίστησε στη θεατρική μεταφορά της «Φάλαινας», ρωτήθηκε για το κομμάτι της δημοσιότητας και της έκθεσης, τονίζοντας ότι είναι καλύτερα να μιλά μέσω της δουλειάς του. «Φτάνεις σε ένα ερωτηματικό στη ζωή σου που πρέπει να επιλέξεις, αν γίνεται με σεβασμό ναι. Καταλαβαίνω μέσα από τα χρόνια ότι πράγματα που έχω πει στη ζωή μου, μεγαλώνοντας τα αναιρείς. Αρχικά βλέποντάς με μετά να με βαριέμαι, δεν ξέρω αν έπρεπε να ειπωθούν κάποια πράγματα. Καλύτερα να μιλάω μέσα από τη δουλειά μου με βαθύτερο τρόπο. Μπορεί να είμαι και λίγο βαρετός κάπου».
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ένα συναίσθημα που δεν με εκφράζει είναι ο φόβος
«Επειδή ζούμε σε μια κοινωνία που πρεσβεύεται από ένα συναίσθημα που δεν με εκφράζει και είναι ο φόβος. Προσπαθώ να τον σβήσω με ένα ερωτηματικό. Με την εξέλιξη των πραγμάτων γίνεσαι και δέκτης σχολίων και καταστάσεων που μπορεί να μην είσαι δυνατός σαν άνθρωπος να διαχειριστείς. Αν έχεις γνώμη για όλα, γίνεται μια Βαβυλώνα πραγμάτων που χάνεται η ουσία. Προσπαθούσα να δω ειδήσεις και αισθανόμουν να φοβάμαι τον διπλανό μου, τον απέναντί μου. Γιατί δεν υπάρχει κάτι θετικό; Η θετική εξέλιξή μας ξεκινάει από το σπίτι μας, από τον χώρο μας. Το να έχεις γνώμη είναι δεκτό, σεβαστό και δημοκρατικό, αρκεί να μη γίνεται με επίκριση», είπε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Προσπαθώ να μάθω πώς γίνεται να αναπνέεις όταν σου λείπει ο άνθρωπος που ήταν η ανάσα σου»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Ο τραγουδιστής μίλησε για τις εξαρτήσεις και τον αγώνα που έχει κάνει ώστε να αλλάξει τη ζωή του
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Όσα είχε πει στην ΕΡΤ το 1995, λίγο καιρό πριν τον θάνατό της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Υπήρχε στην ατμόσφαιρα ότι “αυτός μας πρόδωσε”», πρόσθεσε ο ηθοποιός
Το συγκινητικό του μήνυμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η γυναίκα μου έχει τα κλειδιά της καρδιάς μου, του μυαλού μου και του σπιτιού μου»
Η influencer ανήρτησε στα social media της το περιστατικό
Η φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός
Η ανάρτησή της στο Instagram
Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε σε κλίμα συγκίνησης στο Παλαιό Ψυχικό το πρωί του Σαββάτου
«Και η αγάπη μεγάλωσε…» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια
«Θεωρώ ότι και κάποιοι άνθρωποι του χώρου με είδαν διαφορετικά, ενώ εγώ δεν άλλαξα» είπε η τραγουδίστρια
Η ανάρτηση για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το κακοποιητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε
«Είναι “μικρόβιο”, αλλά εγώ ολοκλήρωσα» είπε ο ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.