- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τάμτα: Ο κόσμος φαντάζεται μία άλλη πραγματικότητα από αυτό που συμβαίνει στη σχέση μου με τον Πάρη
«Προερχόμαστε από διαφορετικούς κόσμους»
Τάμτα: Μίλησε για τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα - Η συνέντευξή της στην εκπομπή Στούντιο 4
Καλεσμένη στο «Στούντιο 4» ήταν σήμερα (4.04) η Τάμτα, όπου μταξύ αλλων μίλησε και για τη σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα.
"Με τον Πάρη προερχόμαστε από διαφορετικούς κόσμους, δεν νομίζω ότι έγινε κάποια προσπάθεια ιδιαίτερη πάνω στο θέμα να γεφυρωθεί η διαφορά. Εγώ αυτό που αισθάνομαι όσα χρόνια που είμαστε μαζί, 10 χρόνια είμαστε μαζί, είναι ότι παίρνει ο ένας από τον άλλον αυτά που χρειαζόταν και δεν είχε, μαθαίνει ο ένας τον άλλον, αυτή θεωρώ ότι είναι η πορεία μας. Έχω σκεφτεί ότι ο κόσμος φαντάζεται διάφορα πράγματα για τη σχέση μου με τον Πάρη" δήλωσε η Τάμτα.
Σε άλλο σημείο, η Τάμτα αναφέρθηκε στις εντυπώσεις που μπορεί να έχει ο κόσμος για την προσωπική της ζωή.
"Σίγουρα ο κόσμος μπορεί να βλέπει με δυσπιστία τη σχέση ενός πλούσιου άνδρα με ένα κορίτσι από τη Γεωργία. Δεν μπορείς να ελέγχεις το πώς σκέφτεται ο κόσμος... Ο κόσμος φαντάζεται μία άλλη πραγματικότητα πολλές φορές για τη σχέση μου με τον Πάρη από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Προφανώς δεν είμαι στην ίδια κατάσταση που ήμουν τη δεκαετία του 1990 στη Γεωργία. Δεν θα ήμουν έτσι και αλλιώς, με ή χωρίς τον Πάρη. Προσωπικά εμένα δεν μου κάνουν εντύπωση όλα αυτά" είπε η Τάμτα.
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και η απόφαση να εγκαταλείψει την Γεωργία
«Τίποτα από αυτά που έχω περάσει δεν τα θυμάμαι βαριά. Θεωρώ ότι έχω να μάθω πολλά ακόμα. Δεν είναι ότι έλεγα “ας κλείσω τα μάτια μου να ονειρευτώ”. Απλά τραγουδούσα στο σπίτι κι αυτό που βίωνε αυτό εκείνη τη στιγμή απλά συνέβαινε. Δεν υπήρχαν σκέψεις τότε για το μέλλον. Ήταν επιβίωση της ημέρας, δεν μπορούσες να πας μακριά. Μετράω την παιδική μου ηλικία που κλείνει κάπου στα 14. Ήμουν έφηβη μαζί με ένα παιδί, δεν είχα κλασσική εφηβεία ανέμελη. Και μετά που ήρθα στην Ελλάδα και ξεκίνησαν όλα αυτά! Ντρέπομαι να πω ότι έχω “χάσει”, γιατί έχω κερδίσει τόσο ουσιαστικά πράγματα.
Στην αρχή δούλευα πάρα πολύ, έλεγα σε όλα ναι. Χαιρόμουν γιατί τραγουδούσα και δεν το φανταζόμουν ότι από το τραγούδι θα ζω. Στη MINOS υπέγραψα και δεν ζήτησα καν δικηγόρο, γιατί με ένοιαζε ότι θα τραγουδάω», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σκηνοθέτης κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
To ζευγάρι είναι μάζι από το 2013
«Δεν ξέρεις ποτέ αν ο νεκρός μας ακούει ή όχι. Θα σας πω μετά τις πρώτες δύο - τρεις» είπε ο γνωστός σχεδιαστής
Της αφαίρεσαν 22.000 ευρώ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Κάρολος Βιδάλης πέθανε πριν από έναν χρόνο σε ηλικία 34 ετών
«Δεν έχω το ίδιο κύρος από τη στιγμή που δεν έχω την ίδια δισκογραφία»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Εμένα με άφησαν στην ίδια τάξη στη δραματική σχολή γιατί ήμουν χοντρή, πρόσθεσε η στιχουργός
Στα επείγοντα του Παπαγεωργίου εισήχθη το πρωί ο λαϊκός τραγουδιστής – Πήρε εξιτήριο λίγες ώρες μετά
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Πότε σταματάμε να σχολιάζουμε τα σώματα των άλλων...» ανέφερε η τραγουδίστρια
«Όταν το είπα στους γονείς μου εξέλαβα "πόρτα"»
Η κάπα των 8 κιλών που δημιούργησε για την Άννα Βίσση στο Καλλιμάρμαρο
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολιάζουν αρνητικά το ντύσιμό της
Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της έγινε τον Οκτώβριο του 2025
Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.