- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χρήστος Μάστορας: Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος
Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή αφού συνελήφθη, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Χρήστος Μάστορας: Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος - Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή αφού συνελήφθη, επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Την Πέμπτη (06/02) θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Χρήστου Μάστορα, με τον γνωστό τραγουδιστή να έχει αφεθεί ελεύθερος μέχρι τότε, με απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου.
Σε βάρος του Xρήστου Μάστορα ασκήθηκε νωρίτερα τη Δευτέρα (03/02) ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης οδήγησης και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ σε βαθμό πλημμελήματος.
Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Χρήστος Μάστορας «πέφτει» στο μπλόκο της Τροχαίας, έφερε στο φως το Mega.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται ότι δεν σταμάτησε στο μπλόκο, υποστηρίζοντας πως δεν αντιλήφθηκε ότι κάποιος αστυνομικός του έκανε σήμα για να κάνει στην άκρη του δρόμου. Για τον λόγο αυτό, φέρεται να ισχυρίζεται ότι συνέχισε να οδηγεί και να απομακρύνεται από το σημείο ελέγχου.
Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Λυκούδης, επεσήμανε ότι ο εντολέας του είδε το πρώτο μπλόκο της τροχαίας στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Κριεζώτου στο Σύνταγμα ωστόσο δεν σταμάτησε θεωρώντας ότι δεν είχε λάβει σχετικό σήμα από τροχονόμο.
Χρήστος Μάστορας: Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος
«Είμαι εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας στην πρώτη του ανάρτηση αφού συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και προσπάθησε να διαφύγει του αλκοτέστ.
«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος. Ένα όμορφο ταξίδι σε μία έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της γεμάτο γέλιο όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μας βγήκε ξινό. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
»Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα δεν μπορούν ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας. Όλοι επαγγελματίες, ευγενικοί και πάνω απ’ όλα άνθρωποι που νοιάζονται για την δικαιοσύνη που προστατεύει τους υπεύθυνους από τους ανεύθυνους» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.
«Από την εισαγγελέα μέχρι τον δικαστή ένιωσα παρακολουθώντας κι άλλες υποθέσεις ως όλοι φροντίζουν να αποδοθεί δικαιοσύνη. Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθαστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους τους φίλους που έστειλαν αγάπη και μήνυματα», κατέληξε στην μακροσκελή ανάρτησή του.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το συγκινητικό του μήνυμα για τα 30 χρόνια από τον θάνατο της μητέρας του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η γυναίκα μου έχει τα κλειδιά της καρδιάς μου, του μυαλού μου και του σπιτιού μου»
Η influencer ανήρτησε στα social media της το περιστατικό
Η φωτογραφία που μοιράστηκε η ηθοποιός
Η ανάρτησή της στο Instagram
Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε σε κλίμα συγκίνησης στο Παλαιό Ψυχικό το πρωί του Σαββάτου
«Και η αγάπη μεγάλωσε…» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια
«Θεωρώ ότι και κάποιοι άνθρωποι του χώρου με είδαν διαφορετικά, ενώ εγώ δεν άλλαξα» είπε η τραγουδίστρια
Η ανάρτηση για τη γέννηση του πρώτου της παιδιού
Η εξομολόγηση της ηθοποιού για το κακοποιητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε
«Είναι “μικρόβιο”, αλλά εγώ ολοκλήρωσα» είπε ο ηθοποιός
Οι αγαπημένοι του φίλοι βρέθηκαν από νωρίς στην εκκλησία για το τελευταίο αντίο
Η εξομολόγηση για τις πρώτες του οντισιόν
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επέστρεψε από τη Φλόριντα
Ζήτησε από τους θεατές να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Πες μου μια λέξη» για την ηθοποιό
«Διάλεξε εμένα για εμένα, όλα ξεκινούν από αυτό»
«Δε μπορούσα να παίξω, πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα και έκλαιγα» σημείωσε η ηθοποιός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.