- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιώργος Κώτσηρας: Σε πλήρη εξέλιξη η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων
Eπίσκεψη στο αμαξοστάσιο πλατείας Αττικής της Ο.ΣΥ
Γιώργος Κώτσηρας: Σε πλήρη εξέλιξη η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων
Για την πορεία ένταξης στην κυκλοφορία των 125 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων που ενισχύουν τον στόλο της Ο.ΣΥ, καθώς και για τον συνολικότερο σχεδιασμό της εταιρείας για την αναβάθμιση των οδικών αστικών συγκοινωνιών ενημερώθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψης του στο αμαξοστάσιο πλατείας Αττικής της Ο.ΣΥ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κώτσηρας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Μεταφορών, Στέλιο Σακαρέτσιο, τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΑΣΑ, Αντώνη Κεραστάρη, και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ο.ΣΥ., Στέφανο Αγιάσογλου στο πλαίσιο της επίσκεψης του συνομίλησε με εργαζόμενους, οδηγούς και τεχνικούς, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στο συγκοινωνιακό έργο.
Μετά την επίσκεψη, ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Κώτσηρας, δήλωσε «Τα τελευταία χρόνια έχει συντελεστεί μεγάλη πρόοδος στον τομέα των δημόσιων συγκοινωνιών στην Αττική. Η ανανέωση του στόλου των λεωφορείων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου αποτελείται πλέον από σύγχρονα, αντιρρυπαντικά και πλήρως προσβάσιμα λεωφορεία. Με την ολοκλήρωση της ένταξης των 125 νέων ηλεκτρικών λεωφορείων στην κυκλοφορία, θα αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η ποιότητα των μετακινήσεων των πολιτών στην πόλη.
Θέλω να ευχαριστήσω για την προσφορά τους όλους τους εργαζόμενους της Ο.ΣΥ., οι οποίοι επιτελούν πολύτιμο έργο, συχνά υπό δύσκολες συνθήκες. Η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Η λειτουργία της Σχολής Οδηγών της Ο.ΣΥ. θα συμβάλει στην προσέλκυση περισσότερων επαγγελματιών και την περαιτέρω ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου.
Σταθερός μας στόχος είναι να αυξήσουμε τη συχνότητα των δρομολογίων και να βελτιώνουμε διαρκώς την καθημερινή εμπειρία των επιβατών. Εργαζόμαστε, ώστε οι δημόσιες συγκοινωνίες να αποτελούν μια αξιόπιστη και ελκυστική επιλογή μετακίνησης για κάθε πολίτη».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τέταρτο κόμμα πλέον στη Βουλή
Η ανακοίνωση του βουλευτή Αργολίδας
Οι συνολικές αφίξεις μειώθηκαν από περίπου 890.000 το 2015 σε 48.000 το 2025, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρουσίασε στοιχεία για τη μείωση των μεταναστευτικών ροών και άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα
O Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον κ. Παπαστεργιάδη κάθε επιτυχία στο έργο και στις δράσεις της κοινότητας
Eπίσκεψη στο αμαξοστάσιο πλατείας Αττικής της Ο.ΣΥ
Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής
«Καλώ τους πολίτες να μην επενδύσουν σε πρόσωπα που τους πρόδωσαν επανειλημμένα»
Η ανάρτηση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης
Κυρανάκης: «Οι προτάσεις που θα προκύπτουν πρέπει να είναι εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές»
Το κρίσιμο ερώτημα δεν είναι μόνο τι υπόσχεται κάθε κόμμα, αλλά και το με ποιους, με ποιο πρόγραμμα και με ποια κοινοβουλευτική πλειοψηφία σκοπεύει να κυβερνήσει.
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Το σύστημα που κάποιοι έβλεπαν ως ένα πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας είναι σήμερα ένα από τα ισχυρά της χαρτιά» τόνισε
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοινώνει τις προτάσεις του κόμματος σε ειδική ημερίδα στο Ωδείο Αθηνών
«Κακομοιριά είναι να ασχολείσαι με όλα τα υπόλοιπα εκτός από το πώς θα δημιουργήσεις έναν έμπιστο πολιτικό χώρο»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε για την ανάγκη αυτοδυναμίας της ΝΔ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δεν προσήλθε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής
«Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε για να κρύβεται» τονίζει
Ζητά ελέγχους, διαφάνεια στις αυξήσεις και εξηγήσεις για την εποπτεία της αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.