- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αφροδίτη Νέστορα: Οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
Αφροδίτη Νέστορα: Οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή
Την ικανοποίησή της για την άμεση σύλληψη των δραστών της δολοφονίας της μητέρας της, Βάγιας Νέστορα, εξέφρασε η Αφροδίτη Νέστορα.
Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε δημόσια την Ελληνική Αστυνομία για τις ενέργειές τους και εξέφρασε την ελπίδα πως η έρευνα θα συνεχιστεί ώστε να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση.
Η δήλωση της Αφροδίτης Νέστορα
Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την άμεση σύλληψη των δραστών που δολοφόνησαν την μητέρα μου και έβαλαν σε κίνδυνο τη ζωή του πατέρα μου, των γειτόνων μας και τη δική μου.
Ευχαριστώ από καρδιάς τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας για τις συντονισμένες ενέργειές τους, που οδήγησαν στις σημερινές συλλήψεις, και φυσικά τον Πρωθυπουργό για την πολιτική του βούληση και τη μηδενική ανοχή στην τρομοκρατία.
Ευελπιστώ ότι η έρευνα θα συνεχιστεί σε βάθος, ώστε να εντοπιστούν και να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση, είτε ως φυσικοί αυτουργοί είτε ως συνεργοί.
Η τρομοκρατία δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει ποτέ ανεκτή σε μια δημοκρατική κοινωνία.
Η υπόθεση περνά πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης. Εύχομαι και ελπίζω οι δικαστές που θα την κρίνουν να σταθούν στο ύψος της αποστολής τους και να επιβάλλουν τις ποινές που αξίζουν στους δολοφόνους της μητέρας μου.
Επιθυμία δική μου και της οικογένειάς μου είναι οι δράστες να έχουν μια δίκαιη δίκη, παρότι η μητέρα μου στερήθηκε τόσο άδικα το δικαίωμα στη ζωή. Εμείς δεν θέλουμε ούτε να καεί η Θεσσαλονίκη, ούτε να υπάρξουν βανδαλισμοί και καταστροφές όπως έχουμε δει στη χώρα μας σε άλλες περιπτώσεις.
Αυτό ακριβώς είναι που ξεχωρίζει το κράτος δικαίου από την πολιτική βία που κάποιοι υποκινούν στη χώρα μας.
Θέλω τέλος να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο που ήταν δίπλα μας χθες στην κηδεία της μητέρας μου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη, μια γυναίκα, μια κόρη, που γνωρίζει, όσο λίγοι, τι σημαίνει να χάνεις έναν γονιό σου από την τρομοκρατία.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Για τους πρίγκιπες της Ευρώπης αυτή είναι μια δύσκολη παραδοχή
Τι ισχύει για τους σημερινούς ωφελούμενους - Τα ποσά της προσωπικής βοήθειας
«Καμπανάκι» από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ΔΟΕ) των Ηνωμένων Εθνών
Η απάντηση στον Τσίπρα για τον ΔΕΔΔΗΕ, τις επενδύσεις και τις υπογειοποιήσεις του δικτύου
Μήνυμα στους τουρίστες με αφορμή επεισόδια κατά τουριστών
Τι δήλωσε η αρμόδια υπουργός Σοφία Ζαχαράκη
O αναλυτικός οδηγός του ΥΠΕΝ
Με αφορμή το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»
Έκτο βίντεο της καμπάνιας με πρωτοβουλία Παύλου Γερουλάνου - Καταγγελίες για απεντάξεις έργων
Ο πρωθυπουργός μετέβη προληπτικά στο Νοσοκομείο Χανίων
Τι αναφέρει νέα διεθνής οικονομική μελέτη σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Αγεφύρωτο το χάσμα μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Λύνουν το πρόβλημα οι ανεμογεννήτριες; Τα ερωτήματα για έναν μη ειδικό είναι πολλά
«Οι μεταγραφές αεροδρομίου στην πολιτική δεν έχουν το αντίστοιχο αντίκτυπο όπως στο ποδόσφαιρο» σημείωσε
Και πιο συγκεκριμένα, με τα συμφέροντα της πλειονότητας των κατοίκων της χώρας
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
Ένας διανοητής που αναζήτησε κάτω από την πολιτική επιφάνεια τις βαθύτερες πολιτισμικές και ψυχικές δομές και νοοτροπίες μιας κοινωνίας
Κατά τη διάρκεια της άδειας διατηρείται η ασφαλιστική κάλυψη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.