- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Ραλλία Χρηστίδου: Η νέα Διευθύντρια του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη
Διαδέχεται τον Μανώλη Καπνισάκη, ο οποίος είχε παραιτηθεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα
Ραλλία Χρηστίδου: Η νέα Διευθύντρια του Γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη
Το Κίνημα Δημοκρατίας ανακοίνωσε πως η Ραλλία Χρηστίδου αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύντριας του Γραφείου του Προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, με τον ίδιο τον Κασσελάκη να μιλά για «μία προσωπικότητα που συνδυάζει γνώση, εντιμότητα και αυθεντικό ενδιαφέρον για το δημόσιο συμφέρον».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ραλλία Χρηστίδου, βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών, με σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και μεταπτυχιακό στη Δημόσια Οικονομική και Πολιτική, έχει διαγράψει έντονη κοινοβουλευτική πορεία από το 2019. Έχει συμμετάσχει σε κρίσιμες επιτροπές, όπως Μορφωτικών Υποθέσεων, Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς και στην Υποεπιτροπή για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων.
Σήμερα, είναι μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με εντυπωσιακή παρουσία στις νομοθετικές παρεμβάσεις.
Πέρα από την πολιτική, η Χρηστίδου έχει διανύσει πολυετή πορεία στον ιδιωτικό τομέα και έχει αφήσει ξεχωριστό στίγμα στην καλλιτεχνική σκηνή με σταθερότητα, εργατικότητα και δημιουργικότητα.
Με την τοποθέτησή της στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη, το Κίνημα Δημοκρατίας επιδιώκει να ενισχύσει το επιτελείο του με πρόσωπα που φέρνουν εμπειρία, επιστημονική κατάρτιση και ισχυρή κοινωνική συνείδηση».
Η κ. Χρηστίδου διαδέχεται τον Μανώλη Καπνισάκη, ο οποίος είχε παραιτηθεί πριν από περίπου ενάμιση μήνα, χωρίς επίσημη ανακοίνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις εκδηλώσεις για την 205η επέτειο της Άλωσης – Απελευθέρωσης της Τριπολιτσάς ο ΠτΔ
«Οι χώρες δεν γίνονται λιγότερο δημοκρατικές επειδή οι πολίτες ψηφίζουν την ίδια ηγεσία», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας
Το ρεπορτάζ της WSJ συνδέει τις επαφές της Αμερικανίδας πρέσβειρας με συμφωνίες για αμερικανικό LNG σε χώρες των Βαλκανίων
Δείτε εικόνες από τη συνάντησή τους
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.