- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Προαστιακός Θεσσαλονίκης: Παρουσία Κυρανάκη το δοκιμαστικό δρομολόγιο από ΟΣΕ προς ΣΙΝΔΟ
Τι είπε για τη γραμμή 52 του ΟΑΣΘ
Το δρομολόγιο διήρκησε μόλις 12 λεπτά, όσος και ο χρόνος που θα χρειάζεται ο κάθε επιβάτης για να φτάσει στον προορισμό του
Παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Κυρανάκη, έγινε το τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο της νέας προαστιακής γραμμής που θα συνδέει τον Σιδηροδρομικό Σταθμό με τη Σίνδο.
Το δρομολόγιο μάλιστα διήρκησε μόλις 12 λεπτά, όσος και ο χρόνος που θα χρειάζεται ο κάθε επιβάτης για να φτάσει στον προορισμό του, ενώ αμέσως μετά το δρομολόγιο, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης μίλησε στο πανεπιστήμιο παρουσία φοιτητών και ανακοίνωσε μεταξύ άλλων και την τροποποίηση της γραμμής 52 του ΟΑΣΘ.
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, είπε για την γραμμή 52 ότι εξαιτίας του ότι κάνει διέλευση από την εθνική οδό και αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, από εδώ και στο εξής θα χρησιμοποιεί μια νέα εναλλακτική διαδρομή, περισσότερο ασφαλή για του φοιτητές.
«Η Θεσσαλονίκη αλλάζει»
Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης έγραψε:
«Στα τέλη Νοεμβρίου και νωρίτερα από το αρχικό χρονοδιάγραμμα, χιλιάδες φοιτητές του ΔΙΠΑΕ και χιλιάδες εργαζόμενοι της βιομηχανικής ζώνης, θα μπορούν πλέον με τη νέα γραμμή του προαστικού που τίθεται σε λειτουργία, και μόλις σε 12 λεπτά, να μεταβαίνουν από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης στη Σίνδο.
Την άφιξη των τρένων στον σταθμό της Σίνδου, ο οποίος θα ανακαινιστεί, θα περιμένουν λεωφορεία του ΟΑΣΘ που εντελώς δωρεάν θα πηγαίνουν τους φοιτητές στο πανεπιστήμιο και αντίστροφα.
Επιπλέον, η γραμμή 52 του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούσε μέχρι σήμερα τη μετάβαση από την πόλη της Θεσσαλονίκης στην περιοχή και αντίστροφα, τροποποιείται και παύει την επικίνδυνη διέλευση της από την εθνική οδό, χρησιμοποιώντας από εδώ και στο εξής νέα ασφαλέστερη διαδρομή.
Η Θεσσαλονίκη Αλλάζει».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.