Πολιτικη & Οικονομια

Σκέρτσος για Τσίπρα: «Οι πολιτικοί λωτοφάγοι είναι οι πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών»

Η ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας πριν την αποψινή ομιλία του πρώην πρωθυπουργού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος
Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/EUROKINISSI

Σκέρτσος για Τσίπρα: «Οι πολιτικοί λωτοφάγοι είναι οι πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών»

Εν όψει της αποψινής ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος σημειώνει σε ανάρτησή του: «Θα μας μιλήσει ο Α. Τσίπρας για πρόγραμμα "οικονομικής ανάτασης" της χώρας όταν το 2023 -και αφού είχε κυβερνήσει και διέθετε πλέον την εμπειρία του 2015- κατέβηκε στις εκλογές με κυβερνητικό πρόγραμμα νέας χρεοκοπίας που κόστιζε 85 δισ. ευρώ (...αλλά είχε ξεχάσει να κοστολογήσει)».

«Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Αν δεν θέλουμε όμως να επαναληφθεί, πρέπει να συνοδεύεται από αυστηρή, ειλικρινή αυτοκριτική και έμπρακτη μεταμέλεια» σχολιάζει ο υπουργός Επικρατείας για τον Αλέξη Τσίπρα και καταλήγει:

«Ο αγώνας για καλύτερη δημοκρατία και μια πιο δίκαιη, ισχυρή και αξιοπρεπή Ελλάδα είναι πρωτίστως ο αγώνας της μνήμης. Γι' αυτό και πιο επικίνδυνοι των αδιόρθωτων λαοπλάνων πολιτικών είναι οι πολιτικοί λωτοφάγοι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY