- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προτείνει για ΠτΔ τον πατέρα της, Νίκο Κωνσταντόπουλο
Θεωρεί το πιο κατάλληλο πρόσωπο για το αξίωμα τον πατέρας της, Νίκο Κωνσταντόπουλο
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου προτείνει τον πατέρα της, Νίκο, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Action Τώρα» και σχετικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε πως θεωρεί το πιο κατάλληλο πρόσωπο για το αξίωμα τον πατέρας της, Νίκο Κωνσταντόπουλο.
«Είναι ένας αυτόνομος πολιτικός άνδρας και φυσικά η δική του πορεία δεν καθορίζεται από το τι θεωρώ εγώ. Είναι ένα πρόσωπο που έχει δώσει δείγμα γραφής διαχρονικά». «Η ακεραιότητα, η ανθεκτικότητα, η λογοδοσία στον κόσμο» είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για την επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου «Θεωρώ ότι δεν μπορεί να είναι ένα μία πρόταση που είναι αποτέλεσμα παζαριών και διατήρησης ισορροπιών. Δεν μπορεί να είναι ένα πρόσωπο που κατευνάζει ανησυχίες ή εγγυάται πειθήνια εφαρμογή κυβερνητικών πολιτικών.
»Πρέπει να είναι ένα πρόσωπο το οποίο να ξέρουμε όλοι ότι την κρίσιμη στιγμή, θα επιλέξει το κοινωνικό συμφέρον και τη Δημοκρατία και γι’ αυτό θα πρέπει να έχει δώσει εξετάσεις στη ζωή του».
«Θεωρώ ότι μια προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας που εξασφαλίζει αυτά τα οποία όλοι θα θέλαμε και που οι πολίτες ζητούν είναι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος. Είμαι σε δύσκολη θέση γιατί είναι ο πατέρας μου».
«Από τη δεκαετία του ‘60 που ήταν φοιτητής, ενεργός μπροστάρης στο φοιτητικό κίνημα και ακέραιος, με κόστος στη ζωή του, όταν χρειάστηκε να υπερασπιστεί τις αξίες του και τις αρχές του. Στη δικτατορία, δε λύγισε στα αγριότερα βασανιστήρια και μεταπολιτευτικά δεν εξαργύρωσε αλλά υπηρέτησε τις αρχές του και τις αξίες του. Είναι ένας άνθρωπος που και σήμερα εργάζεται, και λογοδοτεί μόνο στη συνείδησή του με πολύ διακριτό το στίγμα του και πολύ σαφή την πορεία του για τον κόσμο του Κέντρου, για τον κόσμο της Αριστεράς, για όλη την κοινωνία».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.