- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Διαμαντής Καραναστάσης: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι
«Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας», δήλωσε ο βουλευτής
Ο Διαμαντής Καραναστάσης για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, την Πλεύση Ελευθερίας, την υποκριτική και τον Λάκη Λαζόπουλο
Ο Διαμαντής Καραναστάσης μίλησε σήμερα (21.10) στο Mega για τη μετάβαση από την υποκριτική στην πολιτική, τον ρόλο του βουλευτή, αλλά και τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου, την οποία και χαρακτήρισε ένα «σκανδαλιάρικο κοριτσάκι».
«Για έναν καλλιτέχνη που έχει μάθει στη δημιουργικότητα, το να είμαι σε έναν χώρο που μου αφαιρεί αυτό το κομμάτι, είναι πάρα πολύ ευνουχιστικό. Έβαλα στόχο από την αρχή το κομμάτι της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Είμαι σε πάρα πολλές επιτροπές και βλέπω άλλους πολιτικούς που δεν συνδέονται στο webex, για να πάρουν τα λεφτά της συμμετοχής, ενώ δεν κάνουν παρουσία», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης, σχολιάζοντας την απόφασή του να αφήσει για λίγο πίσω το θέατρο και την τηλεόραση, προκειμένου να βρεθεί στη Βουλή.
Ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην «Πλεύση Ελεθερίας». «Δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πουλάμε παραμύθια. Αυτό που κάνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και προσπαθούμε να κάνουμε μαζί, το να υπερασπιστούμε τους πολίτες και την κοινωνία, η ακτιβιστική της δικηγορία και η αγάπη προς τους ανθρώπους, όλο αυτό θα το φέρουμε στη Βουλή. Φτιάξαμε την αντιπολίτευση υπεράσπισης με τη Ζωή και αυτό εκτόξευσε την Πλεύση Ελευθερίας».
Διαμαντής Καραναστάσης: Όσα είπε για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο κ. Καραναστάσης ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Μου λένε ‘είσαι ο Μουρίνιο’, ναι, αλλά έχω τη… Μέσι! Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ένας άνθρωπος που έχει άπειρη αγάπη. Είναι ένα σκανδαλιάρικο κοριτσάκι, αυτό που διατηρεί στην πολιτική και δικηγορική της σταδιοδρομία. Είναι ένας άνθρωπος μοναδικός και ευφυής».
Πάντως, ο βουλευτής δεν έχει «εγκαταλείψει» ολοκληρωτικά την υποκριτική, αφού συμμετέχει στην ταινία «Υπάρχω», για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, παίζοντας τον Μανώλη Χιώτη. Ρωτήθηκε και για όσους επικρίνουν τον Χρήστο Μάστορα για τον ρόλο του ως Στέλιος Καζαντζίδης. «Ας τον παίξουν οι ίδιοι. Ας δούμε πρώτα το παιδί. Προσωπικά νομίζω ότι θα σκίσει. Αυτό που είδα ήταν εξαιρετικό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.