- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τεμπονέρας κάνει μήνυση σε «Kasselistas» για fake news εις βάρος του
Ανάρτηση με πολλές αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη
Ο Τεμπονέρας κάνει μήνυση σε «Kasselistas» για fake news εις βάρος του - Ανάρτηση με πολλές αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη
Επίθεση κατά των, όπως αποκάλεσε, «οπαδούς» του Στέφανου Κασσελάκη κάνοντας λόγο για λογαριασμό στα social media που «με την ανοχή, υποστήριξη και καθοδήγηση του ιδίου» τον συκοφαντούν εσκεμμένα, εξαπέλυσε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσης Τεμπονέρας σε ανάρτησή του στο Facebook.
Στην ανάρτηση που αναφέρεται προβλήθηκε ο ισχυρισμός: «Μιλάει ο Τεμπονέρας που έπαιρνε 3 μισθούς από τον ΣΥΡΙΖΑ», προκαλώντας την αντίδραση του Διονύση Τεμπονέρα ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά ότι ισχύει κάτι τέτοιο.
Η ανάρτηση του Διονύση Τεμπονέρα
«Οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, όπως ο παρακάτω λογαριασμός, με την ανοχή, υποστήριξη και καθοδήγηση του ιδίου, μετά την συνέντευξή του στο STAR, συκοφαντούν εσκεμμένα ανθρώπους με τρόπο που θα ζήλευε και ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ο Φαήλος Κρανιδιώτης(όψιμοι υποστηρικτές του).
»Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση, αφού ο κ.Κασσελάκης και πολλοί από τους οπαδούς του δεν διαφέρουν και πολύ ως προς τις φασιστικές πρακτικές και την εκτόξευση λάσπης(«πες πες, κάτι θα μείνει»).
Πάμε λοιπόν:
»Ο παρακάτω χρήστης που έχει ήδη ταυτοποιηθεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενά του στον Εισαγγελέα προσκομίζοντας τις τρεις συμβάσεις από τις έμμισθες θέσεις από τις οποίες δήθεν πληρώνομαι από το κόμμα. Το ποσό που θα επιδικασθεί από την αγωγή, θα δοθεί στους εργαζόμενους στην Αυγή και στο Κόκκινο, τους οποίους ο ίδιος άφησε απλήρωτους.
»Είναι γνωστό ότι την επομένη της συμμετοχής μου στην εκδήλωση στο θέατρο ΑΛΦΑ με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου (εκδήλωση στην οποία παρέστη ο πρώην Πρόεδρος) ο κ.Κασσελάκης ζήτησε την απόλυση μου (πριν από 8 μήνες) από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία παρείχα υπηρεσίες μου ως επιστημονικός συνεργάτης και μισθοδοτούμουν όχι από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από τη βουλή.
»Έκτοτε δεν είχα και δεν έχω καμία έμμισθη θέση, ούτε έχω πάρει ποτέ 1 ευρώ ποτέ από το κόμμα.
»Σημειωτέο ότι δεν επρόκειτο για αργομισθία αλλά για κανονική απασχόληση, καθώς όπως μπορεί να επιβεβαιώσει και η τομεάρχης Εργασίας κα. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όλες οι προτάσεις νόμου για εργατικά και ασφαλιστικά νομοσχέδια, οι ερωτήσεις, επερωτήσεις, αναφορές κλπ στη βουλή, η τεκμηρίωση για τα εργατικά και ασφαλιστικά θέματα που μοιράζεται στους βουλευτές και σε όλα τα μέλη του κόμματος, περνούσαν από τα χέρια και τα «μάτια» μου.
»Εργαζόμουν δλδ όχι για ένα βουλευτή αλλά για όλα τα μέλη και στελέχη του κόμματος. Να σημειωθεί επίσης ότι το ίδιο ακριβώς συνέχισα και συνεχίζω να κάνω και μετά την απόλυσή μου για λόγους αρχής και για να αποδείξω στον κ.Κασσελάκη και στους όμοιούς του, ότι δεν είμαι σαν τα μούτρα του.
Διατηρώ δικηγορικό γραφείο εδώ και 18 χρόνια και φυσικά ζω από τη δουλειά μου όλα αυτά τα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας.
»Οι υψηλές επιστημονικές απαιτήσεις για τα ανωτέρω ζητήματα, που είναι αδύνατο να τεκμηριωθούν από μη νομικό, δεν μου επέτρεπαν να βρίσκομαι στο γραφείο μου για πολλές ώρες καθημερινά, (συσκέψεις στη βουλή, τηλεδιασκέψεις, συνεννοήσεις με την γραμματεία της ΚΟ κλπ.). Δυστυχώς δεν διαθέτω τα εκατομμύρια ευρώ του κ.Κασελάκη και στο εργατικό δίκαιο έμαθα, ότι η εργασία πληρώνεται.
»Τα τελευταία 12 χρόνια συμμετείχα σε εκατοντάδες εκδηλώσεις του κόμματος σε όλη την Ελλάδα με δικά μου έξοδα, όπως και πολλά άλλα στελέχη που με προσωπικό τους κόστος(και οικονομικό) δίνουν τη μάχη για την Αριστερά.
Αλλά τι σχέση να έχει ο κ.Κασσελάκης με την Αριστερά;
»Προκαλώ τον εκατομμυριούχο κ.Κασσελάκη, να πει ότι πληρώνει αντίστοιχα τα έξοδα του και δεν χρησιμοποιεί το ταμείο του κόμματος.
»Σε λίγο ξεκινάω άλλη μια ομιλία μου με την ΑΔΕΔΥ στη Βόνιτσα, ενημερώνοντας αφιλοκερδώς τους εργαζόμενους για τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους θέματα.
«Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με φασιστοειδή».
Οπαδοί του Στέφανου Κασσελάκη, όπως ο παρακάτω λογαριασμός, με την ανοχή, υποστήριξη και καθοδήγηση του ιδίου, μετά την...
Posted by Dionisis Temponeras on Wednesday, October 16, 2024
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με ή χωρίς επιδοτήσεις μπορούμε να μειώσουμε την κατανάλωση και να κάνουμε οικονομία
Η αναφορά στα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, την Ουκρανία και την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το αίτημα των 249 εκατ. ευρώ και το «όχι» του υπουργείου
«Οι σημερινές δηλώσεις του για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις κινούνται σε μια διαφορετική κατεύθυνση»
Ανατροπές στη δημοφιλία των αρχηγών
Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, θα παρουσιάσει την πορεία της ελληνικής οικονομίας και των μεταρρυθμίσεων
Τι ανέφερε ο Κυριάκος Πιερρακάκης
Τα ποσά που θα κερδίζουν κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι
Τι ισχύει και για τον βιοσυντονισμό
Το τετ α τετ θα πραγματοποιηθεί περίπου στις 18:30 ώρα Ελλάδος
«Βγάζουμε 50.000 ανθρώπους από αυτή την ομηρία»
Η Ευρώπη έδωσε το «ok», ο επενδυτής έβαζε τα χρήματα αλλά η υπογραφή δεν μπήκε
Τι απάντησε στις δηλώσεις Γεωργιάδη περί «κβαντικής ιατρικής»
Τι ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το ενδεχόμενο μείωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης
Έρευνα σε εννέα χώρες αποκαλύπτει σημαντική απόκλιση τιμών, παρά τον υψηλό ΦΠΑ
Δείτε το βίντεο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Οι επαγγελματίες πολιτικοί και το πόσο απαραίτητοι είναι στον δημόσιο βίο
Ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητές από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου
«Η καταστροφή μνημείων πλήττουν την ιστορική μνήμη», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.