- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψήφισε στο Ίλιον ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας»
Οι δηλώσεις του για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισε στο Ίλιον ο Νίκος Ανδρουλάκης - Το μήνυμά του «για τη μεγάλη, προοδευτική Δημοκρατική Παράταξη που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες»
Από το Ίλιον, όπου ψήφισε πριν λίγη ώρα, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος τόσο για το αποτέλεσμα του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ όσο και για την περαιτέρω πορεία του.
Όπως δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Σήμερα το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. Και αυτό δεν μας χαρίστηκε. Το πετύχαμε με αγώνα, κόπο, προσπάθεια», δήλωσε και ευχαρίστησε τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, που πάλεψαν τα πιο δύσκολα χρόνια σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
«Σήμερα ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Γιατί τα δύσκολα είναι πίσω μας και τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Σήμερα ζητώ ξανά την εμπιστοσύνη σας. Για τη μεγάλη, προοδευτική, Δημοκρατική Παράταξη, που θα ανταποκριθεί στις νέες προσδοκίες του ελληνικού λαού. Για μια πατρίδα πιο ισχυρή και μια κοινωνία πιο δίκαιη», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Άνοιξαν οι κάλπες για τον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ
Στις 7 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες για τον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.
Αντιμέτωποι στη μάχη για την εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής είναι ο νυν πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Ο Χάρης Δούκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
Εξερχόμενος από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας δήλωσε:
«Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας. Σήμερα έχουμε ευκαιρία να αλλάξουμε πορεία, αρκεί να το κάνουμε όλοι μαζί. Για ένα ΠΑΣΟΚ μεγάλο, δυνατό, νικηφόρο. Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ, δίνουμε ελπίδα στη χώρα. Σήμερα ψηφίζουμε για την αλλαγή».
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Οδηγίες για τους ψηφοφόρους
Οι κάλπες άνοιξαν το πρωί στις 7 και η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν στον α' γύρο της 6ης Οκτωβρίου 2024.
Για την ταυτοποίησή τους απαιτείται η επίδειξη στην εφορευτική επιτροπή αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου/διπλώματος οδήγησης νέου τύπου.
Η αναζήτησή τους θα γίνεται από το μητρώο ψηφισάντων και όχι από τον εθνικό εκλογικό κατάλογο, όπως έγινε στον α' γύρο. Ως εκ τούτου, δεν απαιτείται ο ΑΜΚΑ για τους ψηφοφόρους 16 ετών και τους αλλοδαπούς.
Για να ψηφίσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δε χρειάζεται να καταβάλουν αντίτιμο, ενώ μπορούν να προσέλθουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν, σε όποια περιοχή της χώρας, μπορούν να ψηφίσουν δηλαδή και σε διαφορετικό εκλογικό τμήμα από την προηγούμενη φορά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδικτυακή αντιπαράθεση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη των δύο
«Είναι κάτι το οποίο έχω ζητήσει κι ε΄γω στο παρελθόν»
Σφοδρή αντίδραση ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό για επιθέσεις και φόβο ελέγχου επί των σκανδάλων
Υπήρξε συνεχής παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων
Σταθερό προβάδισμα ΝΔ - Δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτη η Καρυστιανού στην πρώτη της καταγραφή
Οι υψηλές τιμές των καυσίμων πλήττουν τη βιωσιμότητα των δρομολογίων και τις ακυρώσεις των αεροπορικών εταιρειών
Συνάντηση του προέδρου του Eurogroup με αρχηγούς των Διπλωματικών Αποστολών της ΕΕ
Επί ελληνικής προεδρίας οι τελικές αποφάσεις της ΕΕ για τον προϋπολογισμό 2028-2034
Ποια άλλα επιδόματα πληρώνονται
Τι δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί
«Δεν μας έφτανε το ριφιφί στον ΟΠΕΚΕΠΕ, φτάσαμε στο σημείο να θρηνούμε την καταστροφή ζωικού κεφαλαίου»
«Δεν τολμάει κανείς να το πει ανοιχτά ούτε από την αντιπολίτευση» ισχυρίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η νέα ανάρτησή του για την κριτική στην Ευρωπαία Εισαγγελέα
«"Πρόχειρη" και "ανεπαρκής" η αξιολόγηση που έκανε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία», είπε ο βουλευτής
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.