- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης από Λάρισα: «Δύναμή μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ»
«Η παράταξή μας έχει επιστρέψει», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ερχόμενος στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε συμβολικά στα Τέμπη
Στη Λάρισα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Πέντε χρόνια Μητσοτάκη το Εθνικό Σύστημα καταρρέει, πέντε χρόνια Μητσοτάκη η δημόσια υγεία παρακμάζει. Βλέπουμε τι γίνεται στα σχολεία μας. Δεν είναι μόνο η ποιότητα των προγραμμάτων. Δεν είναι μόνο οι χαμηλοί μισθοί των εκπαιδευτικών και των γιατρών. Εδώ βλέπουμε φαινόμενα ακραίας βίας μέσα στα σχολεία», τόνισε σε ομιλία του.
«Υπάρχει υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης; Υπάρχει ΟΠΕΚΕΠΕ; Υπάρχει ΕΛΓΑ; Πού, λοιπόν, πέτυχε ο μεγάλος μεταρρυθμιστής κ. Μητσοτάκης; Είναι σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες παραγωγοί σε όλη την Ελλάδα» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ανδρουλάκης: Η νίκη μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία θα γίνει με ηθικούς όρους
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ερχόμενος στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε συμβολικά στα Τέμπη.
«Έχει μείνει στο υποσυνείδητο του ελληνικού λαού, στην καρδιά του, στην ψυχή του ένα τεράστιο τραύμα: Ότι δεν μάθαμε ακόμα την αλήθεια και δεν πλήρωσαν οι υπεύθυνοι του εγκλήματος» πρόσθεσε.
«Η νίκη μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει μόνο με στρατηγικούς και προγραμματικούς όρους, θα γίνει και με ηθικούς όρους. Και αυτό για εμένα είναι το σημαντικότερο. Διότι εδώ έχουμε έναν Πρωθυπουργό σε ένα περίκλειστο σύστημα εξουσίας, που είχε το θράσος να το ονομάσει ‘’επιτελικό κράτος’’, να λειτουργεί παρακρατικά, με διαφθορά, με πελατειακούς όρους, απογοητεύοντας ακόμα και σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας».
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες, ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στην επιλογή συνέχειας της στρατηγικής που χάρη στην πολιτική αυτονομία, την ενότητα και την ανανέωση έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστικά στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.
«Ξέρετε καλά ότι αγωνίστηκα πολύ για να φτάσω στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν με πήρε κανένα χεράκι, ούτε της εγχώριας ολιγαρχίας ούτε της εσωκομματικής βαρονίας. Δύναμη μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, που έμεινε στα δύσκολα και βλέπει την παράταξη μας να έχει επιστρέψει» επισήμανε.
Προλογίζοντάς τον, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα.
«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλία σου, για όλα αυτά που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι θα είσαι ο αυριανός Πρόεδρος», ανέφερε ο κ. Κουρέτας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υφυπουργός Υγείας ανακοίνωσε άμεση ενίσχυση - Μείωση αναμονών στα χειρουργεία και πλήρης ψηφιοποίηση της λίστας
Η αναφορά στη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα
Οι δηλώσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει
«Δεν το είχα στο πρόγραμμα, αλλά...», έγραψε ο πρωθυπουργός
Η συνάντηση με τον Εμανουέλ Μακρόν και οι θεματικές
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.