- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης από Λάρισα: «Δύναμή μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ»
«Η παράταξή μας έχει επιστρέψει», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ερχόμενος στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε συμβολικά στα Τέμπη
Στη Λάρισα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. «Πέντε χρόνια Μητσοτάκη το Εθνικό Σύστημα καταρρέει, πέντε χρόνια Μητσοτάκη η δημόσια υγεία παρακμάζει. Βλέπουμε τι γίνεται στα σχολεία μας. Δεν είναι μόνο η ποιότητα των προγραμμάτων. Δεν είναι μόνο οι χαμηλοί μισθοί των εκπαιδευτικών και των γιατρών. Εδώ βλέπουμε φαινόμενα ακραίας βίας μέσα στα σχολεία», τόνισε σε ομιλία του.
«Υπάρχει υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης; Υπάρχει ΟΠΕΚΕΠΕ; Υπάρχει ΕΛΓΑ; Πού, λοιπόν, πέτυχε ο μεγάλος μεταρρυθμιστής κ. Μητσοτάκης; Είναι σε ομηρία δεκάδες χιλιάδες παραγωγοί σε όλη την Ελλάδα» σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης σχετικά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου.
Ανδρουλάκης: Η νίκη μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία θα γίνει με ηθικούς όρους
Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι ερχόμενος στη Λάρισα από τη Θεσσαλονίκη σταμάτησε συμβολικά στα Τέμπη.
«Έχει μείνει στο υποσυνείδητο του ελληνικού λαού, στην καρδιά του, στην ψυχή του ένα τεράστιο τραύμα: Ότι δεν μάθαμε ακόμα την αλήθεια και δεν πλήρωσαν οι υπεύθυνοι του εγκλήματος» πρόσθεσε.
«Η νίκη μας απέναντι στη Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει μόνο με στρατηγικούς και προγραμματικούς όρους, θα γίνει και με ηθικούς όρους. Και αυτό για εμένα είναι το σημαντικότερο. Διότι εδώ έχουμε έναν Πρωθυπουργό σε ένα περίκλειστο σύστημα εξουσίας, που είχε το θράσος να το ονομάσει ‘’επιτελικό κράτος’’, να λειτουργεί παρακρατικά, με διαφθορά, με πελατειακούς όρους, απογοητεύοντας ακόμα και σκληροπυρηνικούς οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας».
Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι εσωκομματικές κάλπες, ο κ. Ανδρουλάκης επέμεινε στην επιλογή συνέχειας της στρατηγικής που χάρη στην πολιτική αυτονομία, την ενότητα και την ανανέωση έχει θέσει το ΠΑΣΟΚ πρωταγωνιστικά στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.
«Ξέρετε καλά ότι αγωνίστηκα πολύ για να φτάσω στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Δεν με πήρε κανένα χεράκι, ούτε της εγχώριας ολιγαρχίας ούτε της εσωκομματικής βαρονίας. Δύναμη μου ο απλός κόσμος του ΠΑΣΟΚ, που έμεινε στα δύσκολα και βλέπει την παράταξη μας να έχει επιστρέψει» επισήμανε.
Προλογίζοντάς τον, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας εξέφρασε τη βεβαιότητα του ότι ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα.
«Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για τη φιλία σου, για όλα αυτά που έχουμε ζήσει τόσα χρόνια. Θεωρώ ότι θα είσαι ο αυριανός Πρόεδρος», ανέφερε ο κ. Κουρέτας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.