- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Νίκος Ανδρουλάκης: Θετικός για debate με τον Χάρη Δούκα
Τι είπε για τον Παύλο Γερουλάνο
Νίκος Ανδρουλάκης: Θετικός στο debate με τον Χάρη Δούκα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο ενός debate με τον Χάρη Δούκα ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.
«Είμαι θετικός για ένα debate. Η αρμόδια επιτροπή θα καλέσει εμένα και τον κύριο Δούκα για να συζητήσουμε το φορμάτ που θα γίνει» είπε μιλώντας στο LiveNews, το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Σε ερώτηση για την ατάκα Δούκα ότι το 70% των πολιτών ψήφισε να αλλάξει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολίασε: «Πρέπει να ξέρουμε μαθηματικά. Δεν είναι 70%… Οι πολίτες επέλεξαν. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και τους τιμώ όλους. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο από τα μεγάλα κόμματα που έχουν κυβερνήσει, που έχει ανοδική πορεία».
Ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι αν κερδίσει και στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών, αναμένεται να γίνουν αλλαγές.
«Πρέπει να βρούμε έναν βηματισμό επικοινωνιακό καλύτερο. Γιατί έχουμε κάνει ένα πρόγραμμα εξαιρετικό για μεγάλα κοινωνικά θέματα. Το κόστος ζωής για μας είναι κορυφαίο ζήτημα και βέβαια το δημογραφικό. Αυτά όμως πρέπει να τα επικοινωνήσουμε καλύτερα. Μια πιο ριζοσπαστική επικοινωνιακή πολιτική χρειαζόμαστε. Θα δείτε αλλαγές μετά την επόμενη Κυριακή» είπε.
Σε ερώτηση για τον Παύλο Γερουλάνο που ήταν η έκπληξη των εσωκομματικών εκλογών και για το αν θα του έδινε κάποιο ρόλο στο κόμμα, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε: «Θα αξιοποιηθούν όλοι διότι έχουμε χρέος να αξιοποιούμε όλες μας τις δυνάμεις αλλά αν σήμερα σας μιλήσω για ρόλους, θα φανεί ότι έγινε παζάρι. Για μένα πολιτική χωρίς ηθική δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει παζάρι αλλά η ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί»
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Κρύβεται πίσω από επιστημονικές εισηγήσεις για τον Ποινικό Κώδικα»
Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)
«Ελάτε να ψηφίσετε τις διατάξεις που προστατεύουν τους πολίτες»
Το χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές ανά Ταμείο
Οι ανακοινώσεις του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν σχεδόν ίδιο πληθωρισμό για τα φτωχότερα και τα πλουσιότερα νοικοκυριά, αλλά διαφορετικές πηγές πίεσης και πολύ άνισα περιθώρια αντοχής
«Σήμερα παριστάνουν τους αντιφασίστες» σημειώνει ο υπουργός Δικαιοσύνης
Η ημερομηνία που έχουν κυκλώσει οι δικαιούχοι
Για τους δικαιούχους φοιτητές, το ετήσιο επίδομα έχει αυξηθεί στα 1.500 ευρώ
Στόχος η καλύτερη εξυπηρέτηση πολιτών, επιχειρήσεων και επαγγελματιών
Διαχειρίσιμοι οι αναδυόμενοι κίνδυνοι σύμφωνα με τον οίκο - Υψηλή κερδοφορία και ρευστότητα
«Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή συνέχιση των εργασιών», τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών
Τι ζήτησε ο πρόεδρος του Eurogroup από τα κράτη - μέλη
«Φωτιά» οι τιμές στα πράσινα τιμολόγια για τον Νοέμβριο
Είχε καταλάβει την έδρα μετά την παραίτηση Ζαμπάρα
«Ναι Αλέξη μου, όταν κυβερνούσες εσύ δεν υπήρχε καμία φθορά σε κανένα Νοσοκομείο»
Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Η ημερομηνία που πρέπει να προσέξετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.