- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Έρχονται 9.000 προσλήψεις
Την Παρασκευή η ανακοίνωση των ονομάτων
Πάνω από 9.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί προσλαμβάνονται - Την Παρασκευή η ανακοίνωση των ονομάτων
Τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών της Β’ φάσης προσλήψεων αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού αύριο Παρασκευή.
Οι προσλήψεις αυτές θα αφορούν σχεδόν 9.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και σε αυτές θα συμπεριληφθούν και οι προσλήψεις ΖΕΠ και ΔΥΕΠ, όχι όμως αυτές του προγράμματος ΜΝΑΕ (Μιας Νέας Αρχής στα ΕΠΑΛ). Υπενθυμίζεται δε πως η Α΄ φάση των προσλήψεων που έγινε φέτος αφορούσε συνολικά 28.730 αναπληρωτές.
Για το θέμα αυτό μίλησε πρόσφατα o υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης. «Πέρυσι ξεκινήσαμε με 28.000 αναπληρωτές. Φέτος ξεκινήσαμε την χρονιά με 28.500 αναπληρωτές και έχουμε και τους μόνιμους διορισμούς που εάν αφαιρέσει κανείς τις συνταξιοδοτήσεις πάμε στους 34 .000 αναπληρωτές. Άρα η σχολική χρονιά ξεκινάει με 34.000 αναπληρωτές αντί με 28.000. Και έχουμε κάνει και τον απαιτούμενο εξορθολογισμό», σημείωσε o υπουργός και πρόσθεσε πως «το σύστημα θα έχει πάντα κενά γιατί προκύπτει μια ασθένεια, μια κύηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Ποιες μεγάλες αλυσίδες δεν θα λειτουργήσουν
«Έχει ζητήθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό η συνάντηση με την Κοβέσι»
Τι ισχύει με την προσαύξηση στους μισθωτούς
«Απαιτούνται ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των υπέρογκων επιτοκίων σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.