- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει και ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει στην Άρτα
Τι σημαίνει η επίσκεψη στη συγκεκριμένη περιοχή αυτή τη στιγμή
Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται -όχι τυχαία- στην Άρτα, την ώρα που η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει εν μέσω συντροφικών μαχαιρωμάτων
Ένα από τα καθοριστικά Σαββατοκύριακα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή για τον οδικό χάρτη προς το Συνέδριο και τις εσωκομματικές εκλογές.
Ο Στέφανος Κασσελάκης -όχι τυχαία- επέλεξε την ώρα που εξελίσσονται οι διεργασίες στο κορυφαίο κομματικό όργανο να επισκεφθεί την Άρτα. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη δραματική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής κατά την οποία «καρατομήθηκε».
Γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει στην Άρτα ενώ συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
Εν αναμονή της ανακοίνωσης των προθέσεών του για την ηγεσία του κόμματος -κάτι που όλες οι πληροφορίες θέλουν να γίνεται εντός των επομένων 24ώρων -ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στην Άρτα στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους εσωκομματικούς αντιπάλους του ότι δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού η επίσκεψη στην Άρτα μπορεί να χαρακτηριστεί ως αφετηρία της νέας προεκλογικής εκστρατείας του.
Η Όλγα Γεροβασίλη δεν δίστασε να σχολιάσει την επίσκεψη Κασσελάκη στην Άρτα, δίνοντας επί της ουσίας την ίδια ερμηνεία για την κίνηση αυτή -ότι δηλαδή αποτελεί ένα μήνυμα που απευθύνεται στην ίδια.
Με ανάρτησή της, η Όλγα Γεροβασίλη αποδίδει στον αποπεμφθέντα πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανασφάλεια και ένδειξη αδυναμίας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί εκ νέου. Εξάλλου στην Άρτα είμαστε φιλόξενοι άνθρωποι.»
Η ανασφάλεια στην πολιτική είναι ένδειξη αδυναμίας. Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη...
Posted by Όλγα Γεροβασίλη - Olga Gerovasili on Saturday, September 21, 2024
Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα είναι από το Αθαμάνιο Άρτας, που απέχει 64 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του νομού -μια διαδρομή περίπου 50 λεπτών με τον νέο οδικό άξονα Άρτας - Τρικάλων.
Πάντως, στην Άρτα όπου βρίσκεται το μεσημέρι του Σαββάτου (21/9) ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλεί με κόσμο στην πλατεία της πόλης.
H πρώτη δημόσια εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη δραματική συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής κατά την οποία «καρατομήθηκε», συνοδεύεται από πλήθος φωτογραφιών του με οπαδούς του στην Άρτα, καθώς και «κύμα» αναρτήσεων στα σόσιαλ που έχουν καταστήσει το hashtag Άρτα πρώτο ελληνικό trend στο Χ.
Ο Στέφανος @skasselakis φυσικά δεν είναι στην ΚΕ, αλλά είναι εκεί που πρέπει, στέλνοντας συστημένο εκεί που πρέπει.
— Πεν Νταλαούρα (@ntalaoura) September 21, 2024
Αυτή την ώρα είναι στην Άρτα, εκλογική περιφέρεια της Γεροβασίλη και πατρίδα του Αλ. Τσίπρα κ συζητά με μέλη. pic.twitter.com/L9AbytjqRo
Γκόλ!!!
— Psych (@Psych19555392) September 21, 2024
Στην έδρα της Γεροβασίλη και Τσίπρα!
Στην Άρτα τώρα ο #Κασσελακης. Χαλαρή βόλτα μέσα στον κόσμο ενώ αυτή σέρνεται από πίσω του με δηλώσεις 😂🤣😂 pic.twitter.com/lZHJG79AN4
Λατρεια του κόσμου για τον #Κασσελακη στην Αρτα.
— Marka2‼️ (@Marka2free) September 21, 2024
Πνίγηκε σε αγκαλιές
Δεν μπορούσε να περπατήσει,όπως βλέπετε στην φωτογραφία
«Μην φύγεις ‼️Σώσε μας από τους πραξικοπηματίες‼️» του φώναζαν
Και λένε μετά ότι στην εποχή μας χάθηκαν τα συναισθήματα..
😂🤣😂 pic.twitter.com/cWsipyQb5L
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται να έχει επαφές με στελέχη του κόμματος, εν όψει της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο ή το αργότερο τη Δευτέρα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.