Θεοχαρόπουλος κατά Κασσελάκη: Τεράστιο αυτογκόλ να μιλάμε για «μαύρα» στον ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε για τον Αλέξη Τσίπρα
Θεοχαρόπουλος: Τεράστιο αυτογκόλ να μιλάμε για «μαύρα» στον ΣΥΡΙΖΑ
O Θανάσης Θεοχαρόπουλος έβαλε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, με αφορμή την κόντρα του τελευταίου με τον Αλέξη Τσίπρα για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ισχυρίστηκε ότι είναι τεράστιο αυτογκόλ εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μιλά για μαύρα χρήματα και οικονομικά προβλήματα, καθως το κόμμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση: «Για αυτήν την συζήτηση που έχει ανοίξει για τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ από τον Στέφανο Κασσελάκη: Κοιτάξτε, ένα κόμμα το οποίο δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ σε δάνεια στις τράπεζες, δεν χρωστά στα ασφαλιστικά ταμεία, δεν χρωστούσε ούτε όταν παρέδωσε η προηγούμενη πολιτική γραμματεία ούτε ευρώ στους εργαζόμενους, ένα τέτοιο κόμμα υγιές και ανεξάρτητο, το να μπαίνουν αυτά τα ζητήματα σήμερα είναι όχι πυροβολούμε τα πόδια μας, είναι τεράστιο αυτογκόλ».
Παράλληλα υπενθύμισε γεμάτο νόημα ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που έκανε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ από το 3% που βρισκόταν παλαιότερα ενώ παραιτήθηκε, έχοντας πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που κατάφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στις ευρωεκλογές. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Να σταματήσουμε να πυροβολούμε τα πόδια μας. Όσον αφορά αυτά που λέγονται για την εποχή του Αλέξη Τσίπρα και με τις τοποθετήσεις του προέδρου, να θυμίσω ότι ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το κόμμα από το 3% και το πήγε στο 36% και το έκανε κυβέρνηση. Και ακόμα και στην ήττα, στο 17,8% έφυγε. Και τώρα το κόμμα βρέθηκε 3 μονάδες κάτω από τις εθνικές εκλογές στο 14,9% και τώρα επί Κασσελάκη το βλέπουμε πιο χαμηλά στις μετρήσεις».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.