- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Σκέρτσος για Κασσελάκη: Από πότε είναι μαγκιά να είσαι άσχετος;
«Δεν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση ψεμάτων του Τσίπρα» είπε ο υπουργός Επικρατείας
Άκης Σκέρτσος: Οι δηλώσεις για το Πόθεν Έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη
Ο Άκης Σκέρτσος στράφηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action 24, σχετικά με το Πόθεν Έσχες που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στη Θεσσαλονίκη. Ο υπουργός Επικρατείας υποστηρίζει ότι «έχει παραδεχθεί δύο ποινικά αδικήματα».
«Είναι πολύ προβληματικό ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν γνωρίζει το Σύνταγμα του νόμους της χώρας και με περισσό θράσος λέει ότι είναι έτοιμος να αναλάβει κυβερνητικές ευθύνες. Το θεωρώ επιπόλαιο και επικίνδυνο. Από πότε θεωρείται μαγκιά το να μην γνωρίζεις και να είσαι άσχετος; Με κάθε συνέντευξή του ο κ. Κασσελάκης δείχνει την άγνοια που έχει σε πάρα πολύ σοβαρά θέματα» είπε ο Άκης Σκέρτσος και συνέχισε κάνοντας λόγο για «αδικαιολόγητη αδράνεια του κ. Κασσελάκη από μια τυπική και ουσιαστική υποχρέωση που έχει από τον νόμο. Αυτό που έκανε δεν συνιστά με συμμόρφωση με τον νόμο. Το να δείχνει μια κόλλα Α4 με κάποια νούμερα χωρίς αυτό να συνοδεύεται από τεκμηρίωση από φορείς με τους οποίους συνεργάζεσαι που να επιβεβαιώνουν τα νούμερα αυτά, δεν συνιστά συμμόρφωση».
Σκέρτσος κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση ψεμάτων του Τσίπρα
«Το ζήτημα είναι να είμαστε έντιμοι και ειλικρινείς και να σεβόμαστε τον νόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική οι πολίτες της χώρας αμφισβητούν τους έμπειρους πολιτικούς και θέλουν να επιλέξουν κάποιον που ευθαρσώς δηλώνει ότι δεν γνωρίζει βασικά πράγματα» είπε σε άλλο σημείο ο Άκης Σκέρτσος και συνέχισε: «ο κ. Κασσαελάκης πρέπει να αποτυπώσει την περιουσιακή του κατάσταση. Είναι δυστυχές ότι λέει ψέματα, δεν μπορεί να συνεχίσει την παράδοση των ψεμάτων του Αλέξη Τσίπρα. Η πλατφόρμα που αφορά τις αρχικές δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης είναι ανοιχτή και δεν έκλεισε ποτέ, λέει ψέματα όταν λέει ότι είναι ανοιχτή η πλατφόρμα».
«Πριν ασκήσει κριτική στον νόμο πρέπει να σεβαστεί τον νόμο. Έχει παραδεχθεί δύο ποινικά αδικήματα, έχει κρατήσει εταιρείες ενεργές στην αλλοδαπή που θα έπρεπε να είχε κλείσει και ταυτόχρονα δεν έχει καταθέσει αρχική δήλωση πόθεν έσχες. Ένας αρχηγός της αντιπολίτευσης που ισχυρίζεται ότι κομίζει το άφθαρτο οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα και έχει πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη», κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι έδειξε η έρευνα του think tank
Το μήνυμα της Δόμνας Μιχαηλίδου
InSocial και ΠΑΣΟΚ ανοίγουν τον δημόσιο διάλογο για τις θεσμικές τομές της επόμενης αναθεωρητικής διαδικασίας
Η κατάθεση του υπουργού Υγείας στο δικαστήριο
Το πρόβλημα δεν είναι στην ποιότητα της δημοκρατίας και στους θεσμούς, αλλά στην εφαρμογή των νόμων που έχει θεσπίσει η δημοκρατία και στον διάχυτο λαϊκισμό μιας μεγάλης μερίδας του πολιτικού μας συστήματος
Ξεκινά δυναμικά η υλοποίηση του στεγαστικού προγράμματος
Κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις
«Ο εισαγγελέας είπε το αυτονόητο για τα μπλόκα» είπε ο πρώην υπουργός
Κινδυνεύει να κάνει ξανά το ΠΑΣΟΚ κομπάρσο στον χώρο της κεντροαριστεράς
Εφόσον η πολιτεία έχει παραχωρήσει αυτό το δικαίωμα, θα ήταν παλαβός κάποιος να μην το ασκήσει προκειμένου να διεκδικήσει το οποιοδήποτε αίτημά του
Έχει ενημερωθεί ήδη η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε ερώτησή τους ζητούν να αρθεί «ο καταχρηστικός αποκλεισμός των δικαιούχων του Μ23»
Στο Μουσείο της Ακρόπολης την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου
Santa Run, συναυλίες, πάρτι και ξεναγήσεις στη στολισμένη πόλη
Πώς σχολιάζει ο Γερούν Ντάισελμπλουμ την υποψηφιότητα Πιερρακάκη
«Διαφορετικά τα αιτήματα σε κάθε μπλόκο»
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ – Όλα όσα προβλέπει
Όσοι απορρίπτουν τρεις προτάσεις απασχόλησης θα χάνουν το δικαίωμα στο επίδομα
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνάντηση των εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό
Σε τρεις δόσεις η πληρωμή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.