- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στέφανος Κασσελάκης: Είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες
Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λαμία
Στέφανος Κασσελάκης: Η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Λαμία
«Μας έχουν πει βδέλλες, ανθέλληνες, εθνική εξαίρεση, εισαγόμενους, ότι όλοι μαζί εδώ σκοτώσαμε τα παιδιά στα Τέμπη και δεν ντρέπονται να το λένε αυτό, και σήμερα έχουμε αποκαλύψεις ότι μπορούσαν να είχαν σωθεί παιδιά, εάν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό» υπογράμμισε μεταξύ άλλων από τη Λαμία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης σε ομιλία του στην πλ. Πάρκου.
Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, αναρωτήθηκε «αν πρέπει ο λαός να είναι υπερήφανος με την κυβερνητική ασυδοσία», όπως είπε, ρίχνοντας τα βέλη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στέφανος Κασσελάκης: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες
Ο κ, Κασσελάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για εξαπάτηση τόσο για την ακρίβεια, όσο και για τις τράπεζες.
«Διαλέξτε κύριε Μητσοτάκη με ποιον είστε, με τις τράπεζες ή με το λαό; υπογράμμισε ο κ. Κασσελάκης επαναλαμβάνοντας πως «μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ μπορεί να δώσει ελπίδα στους πολίτες». Ο ίδιος έκανε λόγο για «ένα ρεύμα που δημιουργείται στην κοινωνία» και ακόμη πως οι ευρωεκλογές έχουν ένα βαθύ πολιτικό μήνυμα για να «τελειώσει η αλαζονεία και η καραμέλα του 41%».
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην κρίση στην Μέση Ανατολή και κάλεσε τον πρωθυπουργό να διαλέξει αν είναι «με τον παλαιστινιακό λαό ή με τη σφαγή του».
Απευθυνόμενος στους νέους υποστήριξε πως «η Ελλάδα έχει γίνει χώρα του Κρόνου που τρώει τα παιδιά της» συμπληρώνοντας πως «αυτό θα αλλάξει».
«Στέκομαι με ταπεινοφροσύνη απέναντι σε ένα ολόκληρο σύστημα και η μόνη δύναμη που έχω είναι αυτή που μου δίνετε εσείς» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος συμπληρώνοντας πως «είναι καιρός ένα αουτσάιντερ να αλλάξει τη χώρα και να δώσει ελπίδες στον ελληνικό λαό. Η ανατροπή είναι στα χέρια σας».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο Ταμείο Ανάκαμψης και αναρωτήθηκε «πού πάνε τα λεφτά του Ταμείου Ανάκαμψης και του δημοσιονομικού μαξιλαριού;» για να συμπληρώσει πως «αξίζουμε καλύτερα και δεν θα μας πείσετε ότι είμαστε μια κοινωνία χαμηλών προσδοκιών. Τι είδους σταθερότητα υπάρχει όταν είμαστε δεύτεροι χειρότεροι στην ΕΕ σε αγοραστική δύναμη»;
Μιλώντας για την Δημόσια Υγεία δεσμεύτηκε ότι θα είναι ποιοτική και δωρεάν για όλους τους Έλληνες με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Στην Ευρώπη χρειαζόμαστε ένα ευρωομόλογο για σύγκλιση Βορρά και Νότου, μια Ευρώπη των λαών κι όχι της λιτότητας και με μια υπερήφανη εξωτερική πολιτική», υποσχέθηκε ο κ. Κασσελάκης.
Ο κ. Κασσελάκης έφτασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στη Λαμία από την Χαλκίδα όπου ήταν το απόγευμα ενώ κατά την άφιξή του έτυχε θερμής υποδοχής από τους συγκεντρωμένους, ενώ λίγο πριν ξεκινήσει την ομιλία του έπεσαν και πυροτεχνήματα, τα οποία κοιτούσε χαμογελαστός ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι διορισμοί εκπαιδευτικών και το ραντεβού στη ΔΕΘ
Από δύο έως τέσσερις μήνες η διάρκεια
Ποιοι θα βρεθούν στο επίκεντρο των εξαγγελιών
Με αφορμή το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανί
«Η Δυτική Μακεδονία έχει κάθε λόγο πια να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία», έγραψε ο πρωθυπουργός
«Ο πατριωτισμός της Δημοκρατικής Παράταξης δεν ήταν ποτέ οι εύκολες κραυγές» σημειώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Το σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα
Τι πρέπει να προσέξετε πριν τις αγορές σας
Η ανάλυση των στοιχείων της Eurostat
Ο βασικός εθνικός στόχος που θα θέσει
«Απίστευτη η σύγχυση, η παροχολογία και η ασχετοσύνη της αντιπολίτευσης» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Στο επίκεντρο η πτωτική πορεία του χρέους
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας
«Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αλλάξει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Κοζάνη
«Οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση» - Περιοδεία του πρωθυπουργού στη Δυτική Μακεδονία
Για τις παραβάσεις επιβλήθηκε πρόστιμο που ξεπέρασε τα 5.000 ευρώ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης
Νέο «Εξοικονομώ» για 62.000 κατοικίες - Aύξηση έως και 100 ευρώ τον χρόνο στο επίδομα θέρμανσης
«Μετρό με Τσίπρα - Μετρό με Μητσοτάκη»: Η φωτογραφία που ανέβασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Το ΚΑΤ θα το παραδώσω στον διάδοχό μου εντελώς καινούργιο», ανέφερε υπουργός Υγείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.