- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το πόθεν έσχες Κασσελάκη
O Πολάκης στήριξε τον Θανάση Οικονόμου
ΣΥΡΙΖΑ: Νέος γύρος αντιπαράθεσης για το πόθεν έσχες Κασσελάκη
Στο πλευρό του Θανάση Οικονόμου έσπευσε να ταχθεί ο Παύλος Πολάκης πυροδοτώντας έναν νέο γύρο αντιπαράθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στενού συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη για δήθεν «συναλλαγή» από στελέχη της Κουμουνδούρου κατά την περίοδο Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια του ελέγχου του Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο βουλευτής Χανίων με ανάρτησή του στο facebook δηλώνει ότι είναι «με τον Θανάση Οικονόμου, χωρίς άλλο σχόλιο προς το παρόν». Κλείνει την ανάρτησή του σημειώνοντας «εγώ δεν ξεχνώ».
«Άδειασμα» Γιώργου Τσίπρα σε Θανάση Οικονόμου: Ατυχής η παρέμβασή του
Με σημερινές του δηλώσεις στο MEGA, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας κράτησε «αποστάσεις» από τον στενό συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Θανάση Οικονόμου, για τα όσα άφησε να εννοηθούν περί «συναλλαγών» από στελέχη της Κουμουνδούρου σχετικά με την αρχειοθέτηση του πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Αν έχει κατι να πει, κάτι συγκεκριμένο να πει, ας το πει. Γενικότητες και εικασίες δεν προσφέρουν κάτι, παρότι έχει έχει ξαναϋπάρξει συζήτηση για τους ελέγχους των δηλώσεων πόθεν έσχες. Τα περί συναλλαγών είναι άλλου επιπέδου», επεσήμανε ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας τη δήλωση Οικονόμου, εκφράζοντας επιφυλάξεις για το αν έγινε σωστή δουλειά στον έλεγχο των «πόθεν έσχες» και επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα.
«Ατυχής η παρέμβασή του τη συγκεκριμένη στιγμή. Κατά καιρούς έχουν υπάρξει επιτροπές που δεν έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας ο οποίος στην ερώτηση αν αυτό ισχύει για την επιτροπή Βαρεμένου απάντησε «δεν ξέρω αν έκανε σωστά τη δουλειά της για τα διάφορα πόθεν έσχες και όχι μόνο για τον κ. Μητσοτάκη».
«Όλα έγιναν σωστά επί Τσίπρα; Δεν έγιναν όλα σωστά» κατέληξε ο Γιώργος Τσίπρας στην τοποθέτησή του για τη σχετική συζήτηση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.