- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παπανδρέου, Ρουσόπουλος και Τσίπρας είδαν μαζί τον Ολυμπιακό στο Όσλο
«Πρώτα στο κινητό του Τσίπρα και μετά σε μπυραρία»
Ολυμπιακός - Φιορεντίνα: Γιώργος Παπανδρέου, Θοδωρής Ρουσόπουλος και Αλέξης Τσίπρας είδαν μαζί τον τελικό του Conference League στο Όσλο
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και ο Αλέξης Τσίπρας είδαν μαζί από το Όσλο, όπου βρίσκονται, τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φιορεντίνα και την κατάκτηση του Conference League από τους Πειραιώτες.
Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, μοιράστηκε στιγμιότυπα από τη συνάντησή τους και πανηγύρισε ως Ολυμπιακός, δίπλα σε δύο Παναθηναϊκούς που χάρηκαν για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού.
Είδαν τον Ολυμπιακό πρώτα στο κινητό του Τσίπρα και μετά σε μπυραρία
«Στο Όσλο για το Συμβούλιο της Ευρώπης. Είδαμε το 1ο ημίχρονο στο τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα και μετά σε μπυραρία με τον Γιώργο Παπανδρέου. Εμφανές ότι ως Ολυμπιακός πανηγυρίζω ανάμεσα σε δύο Παναθηναϊκούς που όμως το χάρηκαν ως Έλληνες», γράφει σε ανάρτησή του ο Θοδωρής Ρουσσόπουλος.
Ολυμπιακός: Απευθείας στο Europa League και οι πιθανοί αντίπαλοι
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πήρε 2,000 βαθμούς στους Πειραιώτες, που ανέβασαν τη συνολική φετινή συγκομιδή στους 17,000 και της πενταετίας στο 48,000. Με αυτούς τους βαθμούς προσπέρασε τη Λιλ στη 44η θέση της βαθμολογίας κι έπιασε τη Μαρσέιγ, αλλά μειονεκτεί στην ισοβαθμία λόγω φετινής συγκομιδής.
Φυσικά, η κατάκτηση του Europa Conference League δίνει στον Ολυμπιακό απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αποφεύγοντας τα καλοκαιρινά προκριματικά. Δηλαδή θα αγωνιστεί στις 25 – 26 Σεπτεμβρίου και όχι στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League, από τον Ιούλιο.
Εκεί, είναι ήδη γνωστές αρκετές από τις εννέα ομάδες του 1ου γκρουπ δυναμικότητας (Ρόμα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πόρτο, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Τότεναμ, Λάτσιο, Σοσιεδάδ), με τη Λιόν να προβλέπεται να πάει στο 2ο και τους «ερυθρόλευκους» να ενδέχεται να βρεθούν μεταξύ 2ου και 3ου.
Να θυμίσουμε βέβαια πως από τη νέα σεζόν το Europa League θα περιλαμβάνει ενιαίο πρωτάθλημα 36 ομάδων, με κάθε μία εξ αυτών να δίνει ματς με δύο κλαμπ από κάθε γκρουπ.
Τα οφέλη της ευρωπαϊκής κατάκτησης του Ολυμπιακού βέβαια αφορούν και την Ελλάδα αφού κατάφερε να στείλει την χώρα στη 15η θέση της κατάταξης της UEFA και να της επιστρέψει το δεύτερο εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για το 2025-2026
12Η ΘΕΣΗ
Πρωταθλητής: Playoffs Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: Playoffs Europa LeagueΔεύτερος: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών)
Τρίτος: 2ος προκριματικός Europa League
Τέταρτος: 2ος προκριματικός Conference League
13Η-14Η ΘΕΣΗ
Πρωταθλητής: Playoffs Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 3ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών)
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: 2ος προκριματικός Conference League
15Η ΘΕΣΗ
Πρωταθλητής: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 3ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι μη πρωταθλητών)
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: 2ος προκριματικός Conference League
16Η ΘΕΣΗ
Πρωταθλητής: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 2ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Conference League
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: -
17Η-22Η ΘΕΣΗ
Πρωταθλητής: 2ος προκριματικός Champions League (μονοπάτι πρωταθλητών)
Κυπελλούχος: 1ος προκριματικός Europa League
Δεύτερος: 2ος προκριματικός Conference League
Τρίτος: 2ος προκριματικός Conference League
Τέταρτος: -
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.