Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση λειτουργεί σαν μια κουρδισμένη μηχανή συγκάλυψης

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για την πρόταση μομφής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Live: Η ομιλία Ανδρουλάκη στην πρόταση μομφής
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να καταγγείλει συγκάλυψη για τα Τέμπη © EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο λαός μας διψά για αλήθεια και δικαιοσύνη, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στο έγκλημα των Τεμπών

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εναντίον της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς κορυφώνεται η συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσαν 85 βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας.

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση λειτουργεί σαν μια κουρδισμένη μηχανή συγκάλυψης

«Από την πρώτη στιγμή προσπαθούμε να σπάσουμε την σιωπή που πήγε να επιβληθεί από τη Νέα Δημοκρατία και φιλικά της ΜΜΕ, προσπαθήσαμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να υπάρξει δικαιοσύνη», είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στην τριήμερη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Είναι πλέον εδραιωμένη η πεποίθηση του ελληνικού λαού ότι η κυβέρνηση λειτουργεί σαν μια κουρδισμένη μηχανή συγκάλυψης», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το αδίκημα της απιστίας σημαίνει διαφθορά κ. Καραμανλή», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ποιος πήρε τις συνομιλίες, ποιος της χάλκευσε και ποιος τις έδωσε σε συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης», αναρωτήθηκε και πρόσθεσε πως, «δεν μπορείτε να πείσετε την ελληνική κοινωνία ότι δεν τρέχει τίποτα, όπως κάνατε στις υποκλοπές. Θέλουμε λοιπόν να μάθουμε ποιο είναι αυτό το επικίνδυνο και αδίστακτο χέρι. Ποιος έδωσε την εντολή στις 4 η ώρα το πρωί να πάρει υπάλληλος του ΟΣΕ τις συνομιλίες και να της δώσει».

«Στο Μαξίμου κ. Μητσοτάκη είστε ένας απλός ενοικιαστής – ο λαός θα σας βγάλει γρηγορότερα από όσο νομίζατε και σχεδιάζατε», πρόσθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης και ισχυρίστηκε πως οι βουλευτές της ΝΔ απέδειξαν ότι έχουν μηδενική ενσυναίσθηση, χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή στην χθεσινή του ομιλία.

«Έχει το θράσος να το παίξει και θύμα. Ο άνθρωπος που έλεγε ότι είναι ντροπή να λέτε ότι υπάρχει θέμα ασφαλείας στα τρένα», είπε επίσης για τον κ. Καραμανλή.

Ο λαός μας διψά για αλήθεια και δικαιοσύνη, θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να αποκαλυφθεί η αλήθεια στο έγκλημα των Τεμπών, ανέφερε επίσης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Έπειτα εξήγησε πως δεν είναι μόνο η συγκάλυψη της αλήθειας που μας κάνει να νιώθουμε ντροπή για την κατάσταση του κράτους δικαίου στην χώρα μας. «Πρόσφατα μάθαμε ότι υπουργείου εσωτερικών είχε μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο της νέας Δημοκρατίας», είπε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ