- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΣΥΡΙΖΑ για τα emails απόδημων: «Ήρθε η ώρα των απαντήσεων»
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την υπόθεση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου
ΣΥΡΙΖΑ για τα emails απόδημων: Κάνει λόγο για πολιτικό σκάνδαλο - Ζητά απαντήσεις για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων.
Στο ερώτημα «ποιος έδωσε την εντολή για την παράδοση προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο στο κόμμα της ΝΔ;», επιμένει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, και προσθέτει: «Ήρθε η ώρα των απαντήσεων».
Στην ανακοίνωση του αναφέρει: «Η υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης, Νίκη Κεραμέως προσπάθησε σήμερα να μας πείσει πως η κυβέρνηση, το κόμμα της και η ίδια είναι άμοιροι ευθυνών για την διαρροή των emails των απόδημων στην κυρία Ασημακοπούλου. Απλώς… έτυχε προφανώς την ευθύνη για τη διαρροή να έχουν δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και ο γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Θεοδωρόπουλος. Εντελώς τυχαία, μάλιστα, η λίστα έφτασε στα χέρια ευρωβουλευτή που ανήκει στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας!».
Γενικεύοντας υποστηρίζει: «Δεν μας προκαλεί έκπληξη η στάση της. Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη να μην αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν. Δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις, δεν φταίει για το έγκλημα στα Τέμπη, δεν φταίει για την ακρίβεια, δεν φταίει για την διάλυση της δημόσιας υγείας, δεν φταίει για τις παρακολουθήσεις... Όσο και να προσπαθούν όμως να καλύψουν το τεράστιο πολιτικό σκάνδαλο, δεν πρόκειται να τα καταφέρουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα επιμένει μέχρις ότου οι πτυχές του αποκαλυφθούν σε όλο τους το μέγεθος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.