- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κασσελάκης: Άνοιξε μέτωπο με το ΠΑΣΟΚ - Αποκλείει μελλοντική συνεργασία
Για έναν «Πολάκη made in USA» έκανε λόγο η Χαριλάου Τρικούπη
Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τις δηλώσεις του κόβει κάθε γέφυρα με το ΠΑΣΟΚ και αποκλείει μελλοντική τους συνεργασία
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης «επιτέθηκε» στον Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σε χθεσινή συνέντευξή του στο STAR.
«Η στάση του κ. Ανδρουλάκη είναι μια στάση πολιτικής εκμετάλλευσης. Δηλαδή είναι δυνατόν ο πρόεδρος ενός κόμματος και δη προοδευτικού κόμματος να βασίζεται στην ψήφο του κ. Πλεύρη, του κ. Βορίδη για να αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει σε ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Είναι άκρως καιροσκοπικό αυτό και να είστε σίγουροι πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σκεφτόταν έτσι για ένα τέτοιο ζήτημα», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ: Αποκλείει τη συνεργασία ο Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης απέκλεισε τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ θέλοντας να αναδείξει την αυτόνομη πορεία που έχει αποφασίσει να χαράξει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Πως ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρητικά θα συνδιαλλασσόταν με ένα κόμμα το οποίο είναι υπερχρεωμένο στις τράπεζες και με έναν πρόεδρο ο οποίος είναι εκβιαζόμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ως απάντηση το ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «του ευχόμαστε καλό τριήμερο στις Σπέτσες και του χρόνου στο Μαϊάμι! Υ.Γ. Αναμένουμε τη δημοσιοποίηση της δανειακής σύμβασης μεταξύ του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, που ελπίζουμε ότι θα συνοδεύεται από το αναλυτικό πόθεν έσχες του».
Σε σχέση με το άνοιγμα που έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις προοδευτικές δυνάμεις ο κ. Κασσελακης αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση των υποκλοπών: «Ας δει πρώτα ο ίδιος την κατάσταση την οποία αντιμετωπίζει με τον πρωθυπουργό που τον έχει ως εκβιαζόμενο πρόεδρο της ήσσονος αντιπολίτευσης. Έχει κάνει μήνυση εναντίον του πρωθυπουργού ο κ. Ανδρουλάκης; Είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ είναι αποδεδειγμένο ότι η ΕΥΠ τον παρακολουθούσε».
Η αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη: Πολάκης made in USA
Για έναν «Πολάκη made in USA» έκανε λόγο η Χαριλάου Τρικούπη που απάντησε αμέσως. «Ο κ. Ανδρουλάκης δέχθηκε προ μηνών τον κ. Κασσελάκη μετά από αίτημα του, όπως επέβαλλε ο πολιτικός πολιτισμός και στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης του εξήγησε αναλυτικά όλα τα νομικά βήματα, στα οποία προέβη ώστε να αποκαλυφθεί πλήρως το σκάνδαλο των υποκλοπών. Από τα λεγόμενά του φαίνεται ότι είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να καταλάβει. Ο ένθερμος οπαδός και παρ' ολίγον Υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να βουτάει τη γλώσσα του στο μυαλό, ώστε να μην θυμίζει τον ψηφιακό βούρκο της Νέας Δημοκρατίας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026, στις 19:00, στο ξενοδοχείο Royal Olympic
Ο Υφυπουργός Υγείας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής καταγράφεται καλή συμμετοχή
Mε αφορμή τον χθεσινό ισχυρισμό του επικεφαλής της ΕΛ.Α.Σ
H ανάρτηση του με φωτογραφία του δολοφονηθέντος Κωστή Περατικού
H πλατφόρμα θα παρουσιαστεί αύριο από τον πρωθυπουργό
Συγκρίνοντας τις κυβερνητικές πολιτικές με τις προτάσεις της αντιπολίτευσης
Αλλαγές στη σύνθεση του επικοινωνιακού και κοινοβουλευτικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ
Ένας εκ των τριών που ασκούσε έντονη εσωκομματική κριτική στην ηγεσία του Σωκράτη Φάμελλου
Η χώρα συμμετέχει στο ευρωπαϊκό αμυντικό πρόγραμμα που ενισχύει την ασφάλεια στη Μεσόγειο και τα σύνορα της ΕΕ
«Καλώ όλους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαλέξουν με ποιον θα πάνε»
Σε δύο φάσεις οι επιδοτούμενες διακοπές με vouchers - Τι αναφέρει το ΦΕΚ
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας αναφέρθηκε στην περίοδο που εκείνος και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνούσαν τη χώρα
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την κυβέρνηση για αμηχανία και καθυστερήσεις στην προστασία των δανειοληπτών
Η ημερομηνία που «κλειδώνει» την πληρωμή
Ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε νομοθετικές παρεμβάσεις για τους δανειολήπτες
Το «δώρο» των 60 εκατ. ευρώ στις ακτοπλοϊκές και ο μύθος των αμετάβλητων εισιτηρίων
Αναγνώρισε ότι η χώρα υστερεί στον τομέα της αποθήκευσης ενέργειας
Η πρώην υπουργός ανέφερε πως «δεν έχει μετανιώσει για τίποτα»
Παράλληλα ανέπτυξε τους πέντε βασικούς άξονες της πολιτικής του πρότασης
Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος μίλησε για προτάσεις που υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της οικονομίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.