- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νέος τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Καλαματιανός
Μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού
ΣΥΡΙΖΑ: Νέος τομεάρχης Παιδείας ο Διονύσης Καλαματιανός
Τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Διονύσης Καλαματιανός, μετά την παραίτηση της Αθηνάς Λινού.
Τομεάρχης παιδείας ο Καλαματιανός μετά την παραίτηση Λινού
Η κυρία Λινού παραιτήθηκε πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο, η είδηση έγινε έγινε γνωστή προ 24ώρου. Όπως εξήγησε, μιλώντας στον Real FM, η παραίτησή της από τομεάρχης Παιδείας δεν σχετίζεται με τυχόν διαφωνία της με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων.
Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε ότι χρέη Τομεάρχη Παιδείας αναλαμβάνει ο κ. Καλαματιανός, ενώ αναπληρώτρια ορίστηκε η Ράνια Θράσκια. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι αναπληρώτρια τομεάρχης Εσωτερικών αναλαμβάνει η βουλευτής Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, σύντροφος του πρώην βουλευτή Γιάννη Ραγκούση.
Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι επιστρατεύτηκε ο κ. Καλαματιάνος, ο οποίος θα ασκήσει καθήκοντα Τομεάρχη Παιδείας, εκ παραλλήλου με αυτά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρει: «Λόγω της σπουδαιότητας του επικείμενου νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση των ΑΕΙ και του βάρους που θέλει να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αποφασίστηκε από το Προεδρείο της Κ.Ο. ότι για το επόμενο χρονικό διάστημα καθήκοντα τομεάρχη Παιδείας θα ασκεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Διονύσης Καλαματιανός, σε συνεργασία με την αναπληρώτρια τομεάρχη, Ράνια Θρασκιά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ΝΔ ανεβαίνει δύο μονάδες, διευρύνει τη διαφορά από το ΠΑΣΟΚ και καταγράφεται διακομματική στήριξη για Κύπρο
Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 7.000 πολίτες δέχθηκαν κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας
«Υπάρχει ψευδής είδηση, δεν υπάρχει ψευδής άποψη», δήλωσε ο πρωθυπουργός
Στο Athens Alitheia Forum ο πρωθυπουργός
Το «πάμε για έναν καφέ» δεν είναι πια μία απλή πρόταση για χαλάρωση και φιλικότητα
Η Κύπρος είναι και μέλος της Ευρώπης. Θα είναι μεγάλη επιτυχία λοιπόν αν το Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα αντικατασταθεί από ένα Ευρωπαϊκό Αμυντικό Δόγμα
Πώς διαμορφώνεται το πλαφόν σε τρόφιμα
Ποιες είναι οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων και κλήρωσης
Πρακτικές συμβουλές για την προστασία από επιθέσεις τύπου phishing
Ο υπουργός Υγείας εγκαινίασε τη νέα πτέρυγα για ογκολογικούς ασθενείς στο «Παπαγεωργίου»
Η υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε το νέο Ηχογραφικό Κέντρο και το Στούντιο Επαυξημένης Πραγματικότητας
«Οι πιέσεις στις τιμές θα εντείνονται» προειδοποιεί ο αναπηρωτής υπουργός Μεταφορών και Υποδομών
Ο Γάλλος πρόεδρος δεν διανύει την πιο ανέφελη περίοδο της δεύτερης θητείας του. Το διακύβευμα στην περίπτωσή του είναι ένα: η υστεροφημία του.
Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση των «κάθετων» έργων του ΤΑΑ στα νοσοκομεία
Ξεκινούν σαρωτικοί έλεγχοι, έρχονται τσουχτερά πρόστιμα
Πώς διαμορφώνονται οι τιμές στα κρεοπωλεία
Στο Athens Alitheia Forum ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
«Όπως βλέπετε το κεφάλι μου είναι στη θέση του»
Τα συχνότερα λάθη και παραλείψεις στην αίτηση για το Α21
Ένα κερασάκι στην τούρτα-δώρο προς τον πρωθυπουργό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.