Ο Κώστας Πελετίδης οδηγείται σε τρίτη θητεία στην Πάτρα
Προβάδισμα έναντι του Κωνσταντίνου Σβόλη
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται σχεδόν στο 47%, ο Κώστας Πελετίδης επανεκλέγεται στον Δήμο Πατρέων
Σε επανεκλογή οδηγείται ο Κώστας Πελετίδης στον Δήμο Πατρέων κατά τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.
Με την ενσωμάτωση να βρίσκεται στο 99,42%, ο νυν δήμαρχος Πάτρας οδηγείται σε τρίτη θητεία με ποσοστό 56,72%.
Ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Σβόλης έχει συγκεντρώσει το 43,28% των μέχρι στιγμής καταμετρημένων ψήφων.
Η δήλωση Πελετίδη
Σε δηλώσεις που έκανε, ο Κώστας Πελετίδης τόνισε ότι «ο πατραϊκός λαός υπερασπίστηκε τις κατακτήσεις του, το μέλλον των παιδιών μας, την πόλη μας» και πρόσθεσε:
«Η τεράστια προσπάθεια των συμφερόντων του συστήματος και των μηχανισμών της κυβέρνησης να απαλλαγούν από τη Λαϊκή Συσπείρωση δεν έγινε κατορθωτή. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, δεν μένουμε στην περιγραφή, οι ανάγκες της πόλης μας και τα βάσανα του λαού έχουν αιτίες. Μπορούμε και πρέπει να παραμερίσουμε τα εμπόδια. Ό,τι χάνουμε εμείς, το κερδίζουν οι λίγοι. Η μαχητική διεκδίκηση των δίκιων μας από την εκάστοτε κυβέρνηση θα συνεχιστεί, οι στόχοι που έχουμε βάλει για την προκοπή της πόλης, μάς χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανείς».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ανέφερε ότι «η σημερινή νίκη προέρχεται από τον πατραϊκό λαό και από όλους αυτούς με τους οποίους πορευτήκαμε για χρόνια, γνωριστήκαμε, δώσαμε μάχες και θα συνεχίσουμε μαζί».
«Σε αυτό το δρόμο», συνέχισε, «θα έλθουν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι δεν μας εμπιστεύτηκαν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ενώ όσοι έχουν καρδιά και ψυχή θα βρεθούμε στον κοινό δρόμο».
Τέλος, σημείωσε ότι «στόχος μας είναι να έχουμε αυτά που δικαιούμαστε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.