- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής
Νέο βήμα για την ηθοποιό
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής - Η ανακοίνωση του Περιφερειάρχη
Την υποψηφιότητα της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στις Περιφερειακές Εκλογές του Οκτώβρη ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης. Η ηθοποιός θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με την Παράταξη του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική».
«Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στην Παράταξή μας μια καταξιωμένη ηθοποιό, που εδώ και αρκετά χρόνια έχει αφήσει το στίγμα της στον καλλιτεχνικό χώρο, μέσα από πολλές και αξέχαστες θεατρικές, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως οι άνθρωποι που "ποιούν ἦθος", αποτελούν πρότυπα για το κοινό, το οποίο ταυτίζεται με τους ίδιους. Αυτοί οι άνθρωποι εκφράζουν, αναδεικνύουν και προάγουν τον Πολιτισμό και εμείς ως Περιφέρεια, κινηθήκαμε προς αυτή την κατεύθυνση, επιδεικνύοντας ένα αξιόλογο έργο και σε αυτόν τον τομέα, το οποίο δε σταματάει εδώ. Αυτούς τους ανθρώπους, τους θέλουμε μαζί μας, ως τους καθ’ ύλην απόλυτους εκφραστές του πολιτιστικού ιδεώδους. Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα και την Παράταξη της Νέας Αρχής να έχουμε στην ομάδα μας την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Την καλωσορίζω και πάλι και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, να δούμε την Αττική μας να αλλάζει ακόμα περισσότερο και να μεταμορφώνεται σε μια Περιφέρεια πρότυπο, σε όλους τους τομείς», δήλωσε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα ο Γιώργος Πατούλης.
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Η ηθοποιός υποψήφια στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μεγάλωσε στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στην Κυψέλη. Το 1991 αποφοίτησε ως αριστούχος από την Δραματική Σχολή Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη και έκτοτε υπηρετεί ανελλιπώς τον χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.
Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας συμμετείχε σε πλήθος θεατρικών παραστάσεων με πολύ αξιόλογους συντελεστές, ενδεικτικά στα «Χορεύοντας στη Λουνάσα», «Οργισμένα Νιάτα», «Δείπνο με φίλους», «Αρκαδία», «Ήταν όλοι τους παιδιά μου», «Επάγγελμα πόρνη» και πολλές άλλες.
Επίσης συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές που αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, μεταξύ αυτών «Δύο ξένοι», «Επιθυμίες», «Φιλί ζωής», «Αταίριαστοι», «Βασιλιάδες» και πολλές άλλες. Ως άνθρωπος της τέχνης θεωρεί ότι ο πολιτισμός θα έπρεπε να είναι η βαριά βιομηχανία της χώρας και εκφράζει την υποστήριξή της στον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αυτή είναι η αλαζονεία μιας εξουσίας, που έχει χάσει την επαφή με τις ανάγκες της κοινωνίας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αυτά που θα μπορούσαν να συμβούν με μια μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: Ευκαιρία μεταρρυθμίσεων ή ουτοπία;
H ομιλία της τέως Προέδρου της Δημοκρατίας
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού
«Το non-dom κινδυνεύει να μετατρέψει την Ελλάδα σε φορολογικό καταφύγιο», δηλώνει ο πρώην υπουργός
Το δίλημμα «αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος»
Ο χάρτης των πληρωμών από ΔΥΠΑ και e - ΕΦΚΑ
Ποιο ήταν το αμερικανικό συγκρότημα
Σαν σήμερα δολοφονείται από τα «45άρια» της 17Ν ο πολιτικός που εργάστηκε για την εθνική συμφιλίωση
Γιατί η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ
«Οι σπόροι του μέλλοντος βρίσκονται στη μνήμη του χτες»
Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν έλαβαν τα χρήματα
Ο πρωθυπουργός έθεσε στο επίκεντρο το αυξημένο ενεργειακό κόστος
«Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους»
Θετικό πρόσημο στις ροές χρηματοδότησης και άνοδος των ιδιωτικών καταθέσεων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.