- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
«Απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν»: Η Δομινίκη Παπαδοπούλου για τη διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες»
Υποστηρίζει ότι το κόμμα δέχθηκε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της
Δομινίκη Παπαδοπούλου: Η διαγραφή από τους «Σπαρτιάτες» και η καταγγελία της για απειλές
Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, μόλις μία ημέρα μετά την είσοδο των «Σπαρτιατών», στη Βουλή διεγράφη από το κόμμα, λόγω... OnlyFans. Το μοντέλο και ηθοποιός, μιλώντας στον Ant1, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλές ακόμη και για τη ζωή της.
Συγκεκριμένα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», για αναρτήσεις της στο διαδίκτυο, τις οποίες θεώρησαν άσεμνες. «Δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται “Αγνοί Εθνικιστές” έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, “βίζιτα”, “πόρνη”». Όπως υποστηρίζει, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της από το κόμμα. «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν “πρόβατο” από το ξύλο. Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν», είπε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.
Τελικά, η Δομινίκη Παπαδοπούλου διεγράφη από το κόμμα το πρωί της Δευτέρας (26.6).
Δομινίκη Παπαδοπούλου: Διαγραφή από «Σπαρτιάτες»
Αν και δεν εξελέγη, με μια «επείγουσα ανακοίνωση», ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, ανακοίνωσε ότι «δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία» με τη Δομινίκη Παπαδοπούλου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».
Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, το OnlyFans, το GNTM, το X Factor και η Πάνια
Ο λόγος για την απομάκρυνση της Δομινίκης Παπαδοπούλου φέρεται να είναι η διαρροή φωτογραφιών από τον λογαριασμό της στο OnlyFans.
Η Δομινίκη Παπαδοπούλου είχε πάει και στις οντισιόν του GNTM 5, όπου και υποδύθηκε την «Κλυταιμνήστρα» του Αισχύλου μπροστά στους κριτές.
Έχει περάσει, επίσης, από το πλατό της Αννίτας Πάνια όπου και «αναζητούσε άνδρα χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες, ανοιχτοχέρη, αλλά και πιστό».
Τέλος, είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι, συμμετέχοντας στο «X Factor».
Οι «Σπαρτιάτες» δεν θα εκπροσωπούνται από καμία γυναίκα στο Κοινοβούλιο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αναφορά στις τιμές των καυσίμων
Ένας ακόμα πρότυπος χώρος ψυχαγωγίας για παιδιά και οικογένειες στην καρδιά της Αθήνας
Τα ευρήματα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας
Ποιοι συνταξιούχοι παίρνουν πρώτοι χρήματα
« Τελικά στη ΔΕΘ τίναξα την μπάνκα στον αέρα ή ήμουν τσιφούτης;» διερωτήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Τι λέει για το κόμμα Σαμαρά και τη δική του πολιτική επιστροφή
Γιατί καθυστερούν οι τελικές αποφάσεις
Tη θέση ότι δεν υπάρχει μία ενιαία πολιτική τάση που οδηγεί ολόκληρη την Ευρώπη προς τα άκρα, διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας
«Έκτοτε όποτε στριμώχνω κάποιον, μου πετάνε και για τα νανογιλέκα για να με ακυρώσουν» σημείωσε ο υπουργός Υγείας
«Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την εμπιστοσύνη των διεθνών αγορών» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Ο πρωθυπουργός συζήτησε με Έλληνες ιδρυτές εταιρειών ΤΝ και τεχνολογίας
Ένας στους δύο πολίτες εκφράζει φόβο για θερμό επεισόδιο με την Τουρκία
Αναφέρθηκε ότι το κέντρο προχωρούσε σε πλασμαφαίρεση
Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη διατύπωση μπορεί να φέρει υπονοούμενα
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας στην οικογένεια και στους συναδέλφους του
Η ετήσια λίστα με τους δισεκατομμυριούχους δεν είναι πάντα απόλυτα ειλικρινής...
Άλμα 12% σημείωσαν τα ταξιδιωτικά έσοδα, φτάνοντας τα 13,5 δισεκατομμύρια ευρώ
Εμφανίστηκε οικειοθελώς στο Βέλγιο
Στο 29,7% η Νέα Δημοκρατία - 7 στους 10 δεν «βλέπουν» αυτοδυναμία της κυβέρνησης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.