Πολιτικη & Οικονομια

Εκτός «Σπαρτιατών» η Δομινίκη Παπαδοπούλου λόγω OnlyFans

Διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
H Δομινίκη Παπαδοπούλου, υποψήφια με τους «Σπαρτιάτες»
© Instagram/domniki31

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Ο επικεφαλής των Σπαρτιατών ζήτησε την απομάκρυνση της υποψήφιας του κόμματος στη Λευκάδα

Μόλις λίγες ώρες μετά την είσοδο των ακροδεξιών Σπαρτιατών στη Βουλή, διεγράφη από το κόμμα η Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία «κατέβαινε» στη Λευκάδα.

Αν και δεν εξελέγη, με μια «επείγουσα ανακοίνωση», ο επικεφαλής των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ανακοίνωσε ότι «δεν επιθυμεί την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. ΔΕΝ συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-ctmes6ebizbl)

Το OnlyFans, το GNTM, το X Factor και η Πάνια

Ο λόγος για την απομάκρυνση της Δομινίκης Παπαδοπούλου φέρεται να είναι η διαρροή φωτογραφιών από τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Σημειώνεται ότι η κ. Παπαδοπούλου είχε πάει και στις οντισιόν του GNTM 5, όπου και υποδύθηκε την «Κλυταιμνήστρα» του Αισχύλου μπροστά στους κριτές.

Κλυταιμνήστρα με μαγιώ

Έχει περάσει, επίσης, από το πλατό της Αννίτας Πάνια όπου και «αναζητούσε άνδρα χορηγό με κότερο, με πιστωτικές κάρτες, ανοιχτοχέρη, αλλά και πιστό».

Όταν η Δομινίκη έψαχνε χορηγό στην Αννίτα | GNTM 5 | Επεισόδιο 3 (26/9/22) | Anekdota #gntmgr

Τέλος, είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο τραγούδι, συμμετέχοντας στο «X Factor».

«Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» από την Δομνίκη Παπαδοπούλου | Auditions | X Factor Greece 2019

Υπενθυμίζεται ότι οι Σπαρτιάτες δεν θα εκπροσωπούνται από καμία γυναίκα στο Κοινοβούλιο, ενώ ο κ. Στίγκας –ο οποίος διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες την κ. Παπαδοπούλου εξαιτίας της «στάσης ζωής» της– δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στη χθεσινή του ομιλία τον καταδικασθέντα για εγκληματική οργάνωση, Ηλία Κασιδιάρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ