- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Ατυχής ο όρος celebrity - Eίμαι πολλά περισσότερα»: Το μήνυμα της Νόνης Δούνια μετά τις εκλογές
Διαχωρίζει τη θέση της με ανάρτηση στα social media η πρώην βουλευτής
Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά τις εκλογές - Άτοπη και άδικη η ταμπέλα «celebrity», δηλώνει σε ανάρτησή της η πρώην βουλευτής.
Εκτός κοινοβουλίου μένει η Νόνη Δούνια, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τους «celebrities που βρέθηκαν εκτός βουλής», η πρώην βουλευτής τοποθετήθηκε με ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ταμπέλα είναι «άτοπη και άδικη».
Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια μετά τις εκλογές:
«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος "celebrity", θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.
»Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του. Το να βάζουμε "ταμπέλες" στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο. Το να είσαι αναγνωρίσιμος από την ενασχόλησή σου με τα δημόσια πράγματα, εξάλλου, έχει και ένα άλλο νόμισμα: το ότι όλα όσα κάνεις, μπαίνουν κάτω από έναν τεράστιο, πολλές φορές παραμορφωτικό, μεγεθυντικό φακό!
Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος "celebrity", θα ήθελα να μοιραστώ μερικές...
Posted by Noni Dounia on Tuesday, May 23, 2023
»Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή. Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.
»Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαταβάλλονται 50 εκατ. ευρώ σε 48.150 δικαιούχους - Αναλυτικά όλα τα ποσά
«Πίστεψε στη χώρα μας όταν σχεδόν κανείς δεν το έκανε» δήλωσε σε ανάρτησή του ο υπουργός Οικονομικών
Ο απολογισμός του έργου του
Τι είπε πάνω στο θέμα των φοροαπάλλαγών
Έως 2.000 ευρώ τα πρόστιμα
Μητέρα, βουλευτής, υφυπουργός: Η καθημερινότητα της Σέβης Βολουδάκη
Σκληρή απάντηση του γραμματέα της ΝΔ στις εξαγγελίες Ανδρουλάκη για δωρεάν εισιτήρια
Ο δήμαρχος Αθηναίων μιλά για το πάρκο Ριζάρη, τη Βασιλίσσης Όλγας και την καθαριότητα στην πόλη
Σκληρή επίθεση για το δάνειο των 75 εκατ. ευρώ - Προειδοποιήσεις για κίνδυνο «μνημονίου» στον Δήμο Αθηναίων
Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Η αναφορά του πρωθυπουργού στο Game 5 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και στα περί πρόωρων εκλογών
Οι επενδύσεις στην ενέργεια κλειδί για την ανταγωνιστικότητα
Παράλληλα έθεσε και το δίλημμα της ηγεσίας της χώρας
Ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε έφ όλης της ύλης
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέτει στο επίκεντρο τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τις νέες
Ο λαϊκισμός επιστρέφει συνήθως μεταμφιεσμένος σε κάτι νέο, πιο σύγχρονο και πιο ελκυστικό. Στην ουσία του όμως παραμένει ο ίδιος: η υπόσχεση ότι η πραγματικότητα μπορεί να προσαρμοστεί στις επιθυμίες μας
Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου
Tι αναφέρει το υπουργείο υποδομών
Τα κοινά σημεία μεταξύ ΕΛ.Α.Σ. και Ελπίδας για τη Δημοκρατία και η υποβάθμιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Με αφορμή την έρευνα του think tank WeSolve και της εταιρείας δημοσκοπήσεων PRORATA S.A. για τις τάσεις και τις προκλήσεις της Gen Z
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.