- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
«Ατυχής ο όρος celebrity - Eίμαι πολλά περισσότερα»: Το μήνυμα της Νόνης Δούνια μετά τις εκλογές
Διαχωρίζει τη θέση της με ανάρτηση στα social media η πρώην βουλευτής
Νόνη Δούνια: Το πρώτο μήνυμα μετά τις εκλογές - Άτοπη και άδικη η ταμπέλα «celebrity», δηλώνει σε ανάρτησή της η πρώην βουλευτής.
Εκτός κοινοβουλίου μένει η Νόνη Δούνια, η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής στις εκλογές της 21ης Μαΐου.
Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τους «celebrities που βρέθηκαν εκτός βουλής», η πρώην βουλευτής τοποθετήθηκε με ανάρτηση στα social media, τονίζοντας πως η συγκεκριμένη ταμπέλα είναι «άτοπη και άδικη».
Η ανάρτηση της Νόνης Δούνια μετά τις εκλογές:
«Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος "celebrity", θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μαζί σας.
»Ο κάθε άνθρωπος κρίνεται (ή πρέπει να κρίνεται) από την παιδεία, την προσωπικότητά του, την πορεία του, τη συμπεριφορά του, το έργο του και εν γένει τη στάση του απέναντι στη ζωή και τους συνανθρώπους του. Το να βάζουμε "ταμπέλες" στους ανθρώπους, με αφορμή την ενασχόλησή τους με ένα προβεβλημένο επάγγελμα, εν έτει 2023, είναι τουλάχιστον άτοπο και άδικο. Το να είσαι αναγνωρίσιμος από την ενασχόλησή σου με τα δημόσια πράγματα, εξάλλου, έχει και ένα άλλο νόμισμα: το ότι όλα όσα κάνεις, μπαίνουν κάτω από έναν τεράστιο, πολλές φορές παραμορφωτικό, μεγεθυντικό φακό!
Ξεκινώντας από την παραδοχή ότι στην Ελλάδα ούτως ή άλλως είναι ατυχής ο όρος "celebrity", θα ήθελα να μοιραστώ μερικές...
Posted by Noni Dounia on Tuesday, May 23, 2023
»Προσωπικά, πέρα από τον χώρο της μόδας, ασχολήθηκα χρόνια με τον πρωταθλητισμό, την υποκριτική, τα Μ.Μ.Ε. και τις επιχειρήσεις, πριν εισέλθω στον πολιτικό στίβο, πρώτα στον Δήμο Πειραιά και, έπειτα, στη Βουλή. Ό, τι έκανα, το έκανα πάντα με συνέπεια, σοβαρότητα και πλήρη αφοσίωση. Και αυτό το μαρτυρούν, αφενός η κοινοβουλευτική, αλλά και η εξωκοινοβουλευτική πορεία μου, όσο και οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκα και με γνωρίζουν καλά.
»Συνεπώς, οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός μου ως celebrity καθόλου δεν μου αναλογεί και δεν μου ταιριάζει! Είμαι η Νόνη και είμαι πολλά περισσότερα! Καλημέρα σε όλους!».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.