- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Στις 20 Απριλίου θα δώσει εξηγήσεις για το κινητό στη φυλακή ο Κασιδιάρης
Ζήτησε και έλαβε αναβολή
Ηλίας Κασιδιάρης: Στις 20 Απριλίου απολογείται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για πιθανή χρήση κινητού τηλεφώνου στις φυλακές
Τις εξηγήσεις του αναμένεται να δώσει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Απριλίου, ο έγκλειστος των φυλακών Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης.
Νωρίτερα σήμερα, συγκλήθηκε το Πειθαρχικό Συμβούλιο των φυλακών Δομοκού προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο κρατούμενος και καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για βαρύτατα αδικήματα, Η. Κασιδιάρης, παραβίασε τον σωφρονιστικό κώδικα των κρατουμένων. Εάν δηλαδή, ο κρατούμενος, χρησιμοποίησε παράνομα κινητό τηλέφωνο μέσα στις φυλακές και μέσω αυτού του τηλεφώνου, βοήθησε στην καταγραφή των ηχητικών του ομιλιών.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία που έχουν τα μέλη του συμβουλίου δεν προκύπτει από πουθενά πως ο Κασιδιάρης έχει παράνομο τηλέφωνο, αφού είναι ένας κρατούμενος που μέχρι αυτή την στιγμή, δείχνει τυπικότητα στη συμπεριφορά του μέσα στις φυλακές.
Ως εκ τούτου, εκτιμούν στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη το πιο πιθανό, είναι ότι κάποιος εκ των συνομιλητών του, τον κατέγραφε κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, με τον έγκλειστο των φυλακών να χρησιμοποιεί το καρτοτηλέφωνο του σωφρονιστικού καταστήματος. Πάντως, αυτό το ηχητικό υλικό, έχει «ανέβει» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και πρόκειται ουσιαστικά για ομιλίες του έγκλειστου των φυλακών Δομοκού που απευθύνονται προς το ακροατήριο του.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο έγκλειστος των φυλακών Δομοκού ήταν παρόν και κατά την εκκίνηση της διαδικασίας, ο Η. Κασιδιάρης ζήτησε αναβολή προκειμένου να είναι παρόν και ο συνήγορος του, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Την επόμενη φορά να συγκρίνετε τι χώρα παραδώσατε το 2019 και πώς είναι η Ελλάδα σήμερα»
Η τετράδα ζυμαρικών κοστίζει περισσότερο από τέσσερα χωριστά πακέτα
Aναρχικοί εναντίον ακροαριστερών με φόντο την ανομία
Πώς το δημογραφικό αλλάζει την εικόνα
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «καλλιτεχνική ευγονική» και ζητά να ανασκευαστεί η τοποθέτηση
Η ανάρτηση για νέο αντικαρκινικό φάρμακο
Αιχμές για τον Ποινικό Κώδικα
«Ουδέποτε μου είχε αναφερθεί αυτό το κατάπτυστο άρθρο που άλλαξαν μέσα σε μία νύχτα»
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Στάση στο Κοπανάκι Μεσσηνίας έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για την 86χρονη Παναγιώτα Θωμοπούλου
Η απόφαση της Περιφέρειας προβλέπει χρηματοδότηση για ποικίλες παρεμβάσεις
Ο αγοραστής σχεδιάζει την ανάπτυξη πολυτελούς θερέτρου
Ο Μάγκνους Μπρούνερ αξιολόγησε θετικά την εφαρμογή του νέου Συμφώνου - Πρόοδος σε ελέγχους και επιστροφές
Η υφυπουργός Εργασίας ξεκαθάρισε ότι οι ευρωπαϊκές προβολές δεν συνιστούν αποφάσεις
«Η διαφορά μας είναι ότι και το τελευταίο ευρώ πήγαινε σε δημόσια ταμεία για να βγει η χώρα από την κρίση» αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ
Μας ενδιαφέρουν αυτοί που δεν πληρώνουν ή αυτοί που στερούνται για να είναι συνεπείς;
Με τους θύτες ή με τα θύματα;» διερωτάται ο υπουργός Επικρατείας
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο Χ
Επένδυση άνω των 130 εκατ. ευρώ σε θερμοκήπια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.