- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τον Ερντογάν - «Η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον τουρκικό λαό»
Το μήνυμα της Προέδρου της Δημοκρατίας
Σεισμός στην Τουρκία: Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του εξέφρασε τη συμπαράστασή της
Με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνομίλησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού.
Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Επεσήμανε, ακόμη, ότι η Ελλάδα στέκεται αλληλέγγυα στον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό και στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις διάσωσης.
Ο Τούρκος Πρόεδρος ευχαρίστησε την κυρία Σακελλαροπούλου τόσο για τη συμπαράσταση του ελληνικού λαού, όσο και για τη βοήθεια που ήδη εστάλη.
Επικοινώνησα με τον Τούρκο Πρόεδρο @RTErdogan και εξέφρασα τα συλλυπητήριά μου για τα θύματα του σεισμού. Ευχήθηκα να αναρρώσουν γρήγορα οι τραυματίες και να σωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές. Η 🇬🇷, με αλληλεγγύη προς τον 🇹🇷 λαό, στηρίζει έμπρακτα τις επιχειρήσεις διάσωσης.
— President GR (@PresidencyGR) February 6, 2023
Νωρίτερα, με ανάρτησή της στο Twitter, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως «στηρίζουμε το έργο των σωστικών συνεργείων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».
Overwhelmed by the images of destruction caused by earthquake in 🇹🇷 and 🇸🇾. On behalf of the Greek people and myself, I express my condolences to the families of the victims. We stand in solidarity, support the work of the rescue teams, and wish speedy recovery to the injured.
— President GR (@PresidencyGR) February 6, 2023
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
600.000 ευρώ περισσότερα από το 2024
Είναι η τρίτη εκδήλωση του πρώτου κύκλου δημόσιων συζητήσεων του Books Journal και του Ωδείου Αθηνών
Ο πρωθυπουργός μίλησε σε εκδήλωση του υπουργείου
Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Η κατάθεση Μαγειρία στη Βουλή για επιδοτήσεις και ελέγχους
Κλειστά σχολεία σε Αττική και άλλους δήμους την Παρασκευή
Η δωρεά του ενισχύει σημαντικά τα οικονομικά του κόμματος του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.