- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Δίνω ραντεβού στον Μητσοτάκη στην εξεταστική επιτροπή
«Να απαντήσει ευθέως σε ό,τι απέφυγε σήμερα»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εξεταστική επιτροπή.
Στην Εξεταστική Επιτροπή καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου όπως λέει «να απαντήσει ευθέως σε ό,τι απέφυγε σήμερα, επιλέγοντας ξανά ως μέθοδο διαφυγής την τοξική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα».
Σε δήλωσή του το απόγευμα της Παρασκευής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ επισημαίνει ότι «σήμερα στη Βουλή εμφανίστηκε ένας Πρωθυπουργός βουτηγμένος στην αλαζονεία. Αρνήθηκε για άλλη μια φορά να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα. Από το Σεπτέμβριο του 2021 ξεκινά να με παρακολουθεί η ΕΥΠ και συγχρόνως επιχειρείται η παγίδευση μου με ένα κατασκοπευτικό «υπερόπλο» κόστους εκατομμυρίων ευρώ, που θα μπορούσε να με βιντεοσκοπεί 24 ώρες το 24ωρο».
Νίκος Ανδρουλάκης: Θέλατε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία και αποτύχατε
«Αυτό, ο κ. Μητσοτάκης το θεωρεί σύνηθες, ενώ γνωρίζει ότι είμαι ο μόνος ευρωβουλευτής σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στον οποίο έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Επίσης, δεν απάντησε ποιοι είναι οι εθνικοί λόγοι για την παρακολούθησή μου, που ενώ δεν συνέτρεχαν τα οκτώ χρόνια, που είμαι ευρωβουλευτής. Προέκυψαν ξαφνικά μόλις δήλωσα υποψηφιότητα για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ και εξαφανίστηκαν πάλι ξαφνικά με την εκλογή μου. Σταματήστε, κ. Μητσοτάκη, να περιφρονείτε ευθέως τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού. Θέλατε ένα ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία και αποτύχατε», υποστήριξε ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης.
«Ισχυρίζεται ακόμη ότι δεν μπορεί να πει δημοσίως τους λόγους παρακολούθησης», συνέχισε και διερωτήθηκε πως «είναι νόμιμο και ηθικό ενώ λέει αυτό, συγχρόνως το Μέγαρο Μαξίμου να διαρρέει ανοησίες εμπλέκοντας τρίτες χώρες, οι οποίες τους διαψεύδουν εκθέτοντας την πατρίδα μας διεθνώς;»
«Και επειδή εξέφρασε μια… αγωνία γιος το πότε θα συναντηθούμε, του δίνω ραντεβού στην εξεταστική επιτροπή για να έρθει και να απαντήσει ευθέως σε ό,τι απέφυγε σήμερα , επιλέγοντας ξανά ως μέθοδο διαφυγής την τοξική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα. Τέλος, ο κύριος Μητσοτάκης είχε το θράσος να δίνει και συμβουλές στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ. Με όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, δεν είστε σε θέση να συμβουλεύετε στους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας σε όποιο κόμμα και αν ανήκουν», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διέξοδος σε πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι σε χρονοβόρες δικαστικές διενέξεις
Νέα μέτρα για SLAPP – Στο τραπέζι και η ταυτοποίηση χρηστών για περιορισμό της τοξικότητας
Επισημαίνει ότι η παραγωγικότητα δεν αυξάνεται με μια νομοθετική πρωτοβουλία για λιγότερες ώρες
Το κόμμα θέτει ερωτήματα προς όσους –όπως αναφέρει– στήριξαν τις μνημονιακές πολιτικές
Η απόφαση ελήφθη στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οκτακομματική Βουλή και 53% υπέρ συνεργασιών
Κάθε διοργάνωση μεταφράζεται σε πολλαπλασιαστικό όφελος για την αγορά
Οι βασικοί άξονες της Έκθεσης και οι δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
«Το επιτελικό κράτος αφορά την εκτελεστική εξουσία»
Σημαντικό βήμα για την απλοποίηση τριών νομοθετικών πράξεων
Οι Βέλγοι στρέφονται σε κοντινούς προορισμούς, με την Ελλάδα στη πεντάδα
Το ρίσκο για την Ελλάδα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι για την Τουρκία
Ο υπουργός Υγείας ενημερώθηκε για το παρασκήνιο της παιδιάτρου που «λύγισε» στα social media
«Από αναβολή σε αναβολή» - Η υπόθεση εκκρεμεί από το 2021
Δικαστικές εξελίξεις, αντιδράσεις και επιπτώσεις στο πολιτικό σκηνικό ενόψει εκλογικού κύκλου
Μια προσέγγιση στις πολλαπλές ερμηνείες του δυτικού πολιτισμού και στις αντιφάσεις που τον συνοδεύουν
Πολιτική αντιπαράθεση και σκάνδαλα στο εσωτερικό, την ώρα που η χώρα ενισχύει τη γεωπολιτική και οικονομική της θέση στο εξωτερικό
Ποια ποσά κερδίζουν οι τυχεροί;
«Μείωση των ωρών, χωρίς μείωση μισθού - Προτεραιότητα η νέα γενιά» - Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.