- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Με τιμές επίτιμου αρχηγού ΓΕΑ η κηδεία του Δημήτρη Αποστολάκη
Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη
Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι στον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αποστολάκη.
Το τελευταίο «αντίο» με τιμές επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας, είπαν σήμερα στον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αποστολάκη, που έφυγε από τη ζωή, συγγενείς, φίλοι, σύντροφοι, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και πολίτες του Ηρακλείου.
Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο, στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο απ' όπου καταγόταν. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.
Παρών στην κηδεία του Δημήτρη Αποστολάκη, ήταν και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος χαρακτήρισε τεράστια την απώλεια του πρώην υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για την Κρήτη και την παράταξη.
«Αποχαιρετίσαμε σήμερα ένα γνήσιο πατριώτη, γέννημα της Κρήτης, που στάθηκε βράχος σε πολύ δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας. Ο Δημήτρης Αποστολάκης τίμησε την δημοκρατική παράταξη και το ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της μεταπολίτευσης, εκλέχθηκε βουλευτής και προσέφερε πολλά στον τόπο μας. Είναι οδυνηρή η σημερινή μέρα που τον αποχαιρετούμε και εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.
Στην κηδεία του πρώην υφυπουργού Άμυνας ο οποίος υπήρξε και αρχηγός του ΓΕΑ, παρέστη εκπροσωπώντας το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ο αρχηγός, αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και παραβρέθηκαν πλήθος εν ενέργεια και εν αποστρατεία αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας.
Το βιογραφικό του εκλιπόντος ανέγνωσε ο υποπτέραρχος Ηρακλής Σωμαράκης, ενώ για τον εκλιπόντα μίλησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαρία Καναβάκη αλλά και ένα από τα εγγόνια του, που έκανε λόγο για τον τρυφερό άνθρωπο, του οποίου η απώλεια έχει βυθίσει στο πένθος όλους τους συγγενείς.
Όλοι μίλησαν για έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές που υπηρέτησε με προσήλωση την πατρίδα.
Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο του χωριού απ' όπου καταγόταν, το χωριό Ξύδας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος. Κατά την έξοδο της σορού από το Μητροπολιτικό Ναό, αποδόθηκαν τιμές, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ένα ριζίτικο τραγούδι που τραγούδησε έξω από τον Άγιο Μηνά, Κρητικός καλλιτέχνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.