- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αρναούτογλου: «Κλείδωσε» ο καιρός του Πάσχα
Αστάθεια και βροχές προς το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας
Καλός o καιρός αρχικά, σύμφωνα με τον Σ. Αρναούτογλου, με βροχές και αστάθεια να κυριαρχούν από Μεγάλη Πέμπτη έως Δευτέρα του Πάσχα
Ο καιρός της Μεγάλης Εβδομάδας ξεκινά με ανοιξιάτικες συνθήκες, ωστόσο όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα το σκηνικό μεταβάλλεται αισθητά, με κύρια χαρακτηριστικά την αστάθεια και τις βροχοπτώσεις, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου.
Οι πρώτες ημέρες θα κυλήσουν με γενικά καλό καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπικές νεφώσεις αναμένονται κυρίως στην Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες μπόρες, ενώ μεμονωμένες βροχές δεν αποκλείονται σε ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Στην υπόλοιπη Ελλάδα επικρατεί ηλιοφάνεια, με ανέμους έως 5 μποφόρ και θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους 23 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στη βόρεια χώρα.
Τη Μεγάλη Τρίτη οι καιρικές συνθήκες παραμένουν ευνοϊκές χωρίς αξιόλογα φαινόμενα. Αντίθετα, τη Μεγάλη Τετάρτη, αν και το πρωί θα ξεκινήσει με καλό καιρό, από το μεσημέρι και μετά αυξάνονται οι πιθανότητες για τοπικές μπόρες, κυρίως στη Θεσσαλία, τα βόρεια της Αττικής και την Πελοπόννησο.
Αλλαγή σκηνικού του καιρού- Βροχές και πτώση θερμοκρασίας από τη Μεγάλη Πέμπτη
Η επιδείνωση γίνεται πιο αισθητή από τη Μεγάλη Πέμπτη, με αυξημένη συννεφιά και πτώση της θερμοκρασίας. Βροχοπτώσεις αναμένονται στο ανατολικό τμήμα της χώρας, επηρεάζοντας τη Θεσσαλία, τη Χαλκιδική, την Αττική και φτάνοντας έως και την Κρήτη.
Τη Μεγάλη Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει σχετικά ήπιος κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο από το βράδυ αναμένεται νέα επιδείνωση από τα δυτικά.
Καλύτερες καιρικές συνθήκες προβλέπονται για τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, όπου τα φαινόμενα θα είναι πιο περιορισμένα. Αντίθετα, στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα η αστάθεια θα είναι εντονότερη, με χαρακτηριστικά που ενδέχεται να παραπέμπουν ακόμη και σε χειμερινό σκηνικό.
Η αστάθεια αναμένεται να διατηρηθεί έως και τη Δευτέρα του Πάσχα, με σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 137
«Με την ασφάλεια των παιδιών μας δεν παίζουμε» αναφέρει ο Χάρης Δούκας
Σε ποιες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
Προηγμένοι πύραυλοι και αναβαθμίσεις για τα F-16
Δωρεάν προσχολική αγωγή και φροντίδα για 1.361 οικογένειες
Είχαν «πέσει» λόγω εργασιών στο δίκτυο
Η επένδυση περιλαμβάνει τις απαραίτητες υποδομές φόρτισης και την αναβάθμιση των στάσεων
Αύριο η συνάντηση των υπουργών Πολιτισμού Ελλάδας, Αλβανίας και Βόρειας Μακεδονίας
Στο 112 θα καλούν οι πολίτες
Εντοπίστηκαν μέσα σε κοντέινερ με μονωτικά υλικά
Τι πρέπει να προσέχουν οι οδηγοί
Ο τηλεφωνικός αριθμός της ΕΛ.ΑΣ. είναι εκτός λειτουργίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.