Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Προαναγγέλλει παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης

Ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΕΡΤ: Έρχεται ενισχυμένο Fuel Pass – Δεν γίνεται διάλογος με το παράλογο
Κυριάκος Μητσοτάκης

Kυριάκος Μητσοτάκης: Παρέμβαση για την τιμή της βενζίνης.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει παρεμβάσεις στη βενζίνη, οι οποίες θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ έδειξε ένα μικρό απόσπασμα στο κεντρικό της δελτίο, στο οποίο ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι θα υπάρξει παρέμβαση και στην τιμή της βενζίνης, με τις ανακοινώσεις να είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα.

Η παρέμβαση θα αφορά τους επόμενους μήνες, είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, εξηγώντας ότι «Θα υπάρξει παρέμβαση και στη βενζίνη και θα υπάρξουν ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα από το οικονομικό επιτελείο. Ο προηγούμενος τρόπος (δηλαδή το Fuel Pass) δίνει ένα περίγραμμα για το πώς θα παρέμβουμε και ίσως αυτή τη φορά να είναι με πιο ενισχυμένο τρόπο, διότι αντέχουμε δημοσιονομικά. Θα είναι μία ανακούφιση για τους πολίτες ενόψει των καλοκαιριών διακοπών».

Σύμφωνα με το τρέιλερ της ΕΡΤ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στα ελληνοτουρκικά, τονίζοντας την ισχυρή αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας αλλά και τις ισχυρές συμμαχίες που έχει διαμορφώσει.

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί και οι Έλληνες πρέπει να αισθάνονται απολύτως ασφαλείς. Η χώρα δεν έχει απλά μια ισχυρή αποτρεπτική ικανότητα, την οποία πιστεύω ότι φροντίσαμε να την ενισχύσουμε τα τελευταία τρία χρόνια έτι περαιτέρω, αλλά έχει ταυτόχρονα και πολύ ισχυρούς συμμάχους» είπε, για να προσθέσει ότι «η χώρα μας εντάσσεται σε ένα πλαίσιο χωρών που αντιλαμβάνονται ότι τα σύνορα δεν μπορούν να παραβιάζονται διά της βίας».

Ο πρωθυπουργός είπε επίσης ότι, αναπόφευκτα, κάποια στιγμή, θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν.

Η συνέντευξη του πρωθυπουργού, που παραχώρησε νωρίτερα στον δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά, στον χώρο του Μουσείου της Ακρόπολης, θα μεταδοθεί απόψε στις 23:00.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις          

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ