- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το μήνυμα Ανδρουλάκη για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου
«Προτεραιότητα η πρόσβαση των οικογενειών σε όλη την Ελλάδα σε εξειδικευμένη φροντίδα»
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου σήμερα και ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ, στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.
Για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου στέλνει μήνυμα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στα παιδιά με καρκίνο, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα.
«Αγωνιζόμαστε για την ίαση και καλύτερη επιβίωση όλων των παιδιών» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Στην ανάρτηση που έκανε στα social media, προσθέτει: «Η εκπαίδευση ειδικών αλλά και γονέων για την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση του παιδικού καρκίνου, καθώς και η πρόσβαση των οικογενειών σε όλη την Ελλάδα σε εξειδικευμένη φροντίδα και σε ένα παράλληλο, δημόσιο σύστημα υποστήριξης της οικογένειας, παραμένει προτεραιότητά μας σε αυτόν τον αγώνα».
«Η εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών με νέα φάρμακα είναι τα όπλα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας για καλύτερη επιβίωση των παιδιών που νοσούν με καρκίνο» αναφέρει επίσης ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και του ΠΑΣΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου.
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου - Η ανάρτηση Νίκου Ανδρουλάκη
«Σήμερα, την Παγκόσμια Ημέρα για τον Καρκίνο στην παιδική ηλικία, αγωνιζόμαστε για την ίαση και καλύτερη επιβίωση όλων των παιδιών.
» Η εκπαίδευση ειδικών αλλά και γονέων για την έγκαιρη ανίχνευση και διάγνωση του παιδικού καρκίνου, καθώς και η πρόσβαση των οικογενειών σε όλη την Ελλάδα σε εξειδικευμένη φροντίδα και σε ένα παράλληλο, δημόσιο σύστημα υποστήριξης της οικογένειας, παραμένει προτεραιότητά μας σε αυτόν τον αγώνα.
» H πρόοδος που έχει σημειωθεί, τόσο στη διάγνωση, όσο και στη φροντίδα του παιδικού καρκίνου, έχει αποφέρει σημαντικές βελτιώσεις στα ποσοστά επιβίωσης στην Ευρώπη και στη χώρα μας. Η εισαγωγή καινοτόμων θεραπειών με νέα φάρμακα είναι τα όπλα της παγκόσμιας ιατρικής κοινότητας για καλύτερη επιβίωση των παιδιών που νοσούν με καρκίνο. Η εξασφάλιση της πρόσβασης σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας με την ιατρική ακριβείας, φέρνει ήδη επανάσταση στην αντιμετώπιση του σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά.
» Με έγκαιρη διάγνωση, καλύτερη και πιο εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα και υποστήριξη, δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη της ζωής».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού και πώς κάνω την αίτηση
Προτεραιότητα η προστασία των πολιτών και η ταχεία καταγραφή και αποτίμηση των ζημιών
Η είσοδος της Meridiam ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στον ενεργειακό τομέα της Ελλάδας - H σημασία της συμφωνίας
Για ανεπαρκή χρηματοδότηση κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ
«Τώρα είναι δικό μας χρέος να σταθούμε δίπλα σας», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ο Αλ Σισί εξέφρασε την συμπαράστασή του στην Ελλάδα για τις πρόσφατες πυρκαγιές
Ολοκληρώθηκαν 66.578 αιτήσεις - Στο 80% παραμένει η ποσοστιαία εγκρισιμότητα
Η ανακοίνωση από Αυγερινό, Κοκοτσάκη, Μουτσάτσου και άλλων 19 πρώην στελεχών του Κινήματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
Η Meridiam αναλαμβάνει πλειοψηφικό πακέτο στην GSI - Υπογράφονται και οι έρευνες βυθού
Όσα αποφασίστηκαν στη διυπουργική υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες της πυρκαγιάς ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Μένει να εξακριβωθεί εάν μέσα στον πυκνό πολιτικό χρόνο που ακολουθεί θα καταφέρει γρήγορα να ξεπεράσει τα προβλήματα
Ξεπέρασε τα 19,6 εκατομμύρια η επιβατική κίνηση στο πρώτο επτάμηνο του 2026
«Διαφωνώ με το πολιτικό σχέδιο της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» σημειώνει
Ο πρωθυπουργός και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης συζήτησαν στο Μαξίμου για την πορεία της ανάπλασης
Τι ισχύει φέτος για πολύτεκνους και άτομα με αναπηρία
«Η Περιφέρεια Αττικής έχει πρόδηλο έννομο συμφέρον να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας»
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Επιδότηση έως 750 ευρώ μηνιαίως για προσλήψεις
Ο βουλευτής μίλησε για τη ρήξη του με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.