- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οδ. Κωνσταντινόπουλος σε ΣΥΡΙΖΑ: «Οι Καμμένοι τελείωσαν»
Ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ απαντά στο «άνοιγμα» Ραγκούση
O Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος απαντά στο «άνοιγμα» Ραγκούση και Πολάκη προς το ΚΙΝΑΛ, ξεκαθαρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει σωσίβιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κόβει κάθε συζήτηση για ενδεχόμενη συνεργασία ΚΙΝΑΛ με ΣΥΡΙΖΑ. Σε ομιλία του σήμερα Πέμπτη (10.02) στη Βουλή στη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τις «στημένες» δημοσκοπήσεις, ο βουλευτής ΚΙΝΑΛ απάντησε στην «επίθεση» φιλίας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εκφράζεται μέσω Γιάννη Ραγκούση και Παύλου Πολάκη.
Μάλιστα, υπενθύμισε τα όσα είχε υποστηρίξει στα τέλη Δεκεμβρίου ο κ. Πολάκης για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη.
«Ο κ. Ραγκούσης μάς κάνει επίθεση φιλίας. Ας υποθέσουμε ότι είναι πραγματική. Ο κ. Πολάκης, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και του οποίου οι απόψεις είναι πλειοψηφικές μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, λέει για τον κ. Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ στις 12/12/2021 "Δεν ανασταίνονται οι νεκροί"» τόνισε.
Και πρόσθεσε: «Ο κ. Ραγκούσης σήμερα όχι μόνο είδε τους νεκρούς να ανασταίνονται, αλλά μας ζήτησε από αυτούς που αναστήθηκαν να συμμαχήσουμε. Αναρωτιέμαι: Αντί να κατανοήσουν το φαινόμενο της πολιτικής ανάστασης, αν ισχύει, μας ζητούν να γίνουμε σωσίβιό τους; Τους απαντάμε ότι οι Καμμένοι τελείωσαν. Η σοσιαλδημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ έρχεται».
Στα τέλη Ιανουαρίου ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως «μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κερδίσει τη ΝΔ». Λίγες ημέρες αργότερα, πάλι από τη Βουλή, είχε στείλει μήνυμα ότι «βολεύει τη ΝΔ να έχει αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ», επαναλαμβάνοντας πως το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη επιστρέφει δυναμικά στην πολιτική σκηνή με ουσιαστικές και καινοτόμες προτάσεις.
Σημειώνεται ότι η πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και πρώην Επίτροπος, Άννα Διαμαντοπούλου δήλωσε με εμφατικό τρόπο: «Δεν θέλω να διανοηθώ συνεργασία ΚΙΝΑΛ – ΣΥΡΙΖΑ».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι Andor, Διαμαντοπούλου και Schmit ζητούν νέα κοινωνική ατζέντα απέναντι στην απορρύθμιση
Η Διακήρυξη Σουμάν στο επίκεντρο των παρεμβάσεων για ειρήνη, ενότητα και ευρωπαϊκή προοπτική
Σκληρή σύγκρουση κυβέρνησης και Τσίπρα για τράπεζες, προμήθειες, δάνεια και capital controls
Ο πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της πολιτικής στα ελληνοτουρκικά
Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έπρεπε να εξαιρεθεί από την υπόθεση
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα μεγάλα έργα στις υποδομές της πόλης
Τι αναφέρει στο πρώτο της μήνυμα
Πού οφείλεται η καθυστέρηση
Τι ώρα μπαίνουν τα λεφτά στα ΑΤΜ
Νέες παρεμβάσεις σε υγεία, πολιτική προστασία, καθαριότητα, ενέργεια και διαστημικές υποδομές
«Μέχρι στιγμής η Ελλάδα δεν αντιμετωπίζει εκτεταμένο πρόβλημα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
Η τουρκική κυβέρνηση καταθέτει νομοσχέδιο για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών σε περιοχές του Αιγαίου και της Αν. Μεσογείου
Τι ανακοίνωσε για το ταμείο καινοτομίας για νέα φάρμακα
Κίνητρα για βελτίωση της παραγωγικότητας και πιο δίκαιη διάχυση του πλούτου
Συζήτηση με επίκεντρο τη Χάλκη, τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής και τις εξελίξεις στην ορθοδοξία
«Εξετάσθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας του πορτογαλικού με το ελληνικό αμυντικό οικοσύστημα», δήλωσε ο υπουργός
Η απάντηση της Υπουργού Πολιτισμού στις επίκαιρες ερωτήσεις του ΠΑΣΟΚ
Όσα τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενόψει του F4 της Αθήνας
Η έναρξη της διαδικασίας έγινε στις 16 Φεβρουαρίου 2026,
O Οικουμενικός Πατριάρχης προέτρεψε τους μαθητές να ενστερνιστούν τις πνευματικές αξίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.