- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σπήλιος Λιβανός: Αυτό είναι το βίντεο που «τον έκαψε»
Οι συνομιλίες και τα γέλια
Σπήλιος Λιβανός: Αυτός είναι ο διάλογος που οδήγησε στην αποπομπή του - Δείτε το βίντεο
Την αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αφορμή για την παραίτηση του υπουργού υπήρξαν οι δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα, ο οποίος μιλώντας σε σύσκεψη παρουσία του Σπήλιου Λιβανού, ανέφερε ότι «όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε».
Στο βίντεο, που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones, εμφανίζεται ο δήμαρχος Σπάρτης, απευθυνόμενος στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, να καυχιέται για τα κατορθώματα του ιδίου και της τότε κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας του Κώστα Καραμανλή, όπου ήταν υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών.
- «Όταν σου πει για τα θέματα αποζημιώσεων για τον παγετό, όπως θυμάσαι, είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε όλους αυτούς που είχανε…», είπε ο κ. Δούκας.
- «Όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά, έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…», ακούγεται να λέει κάποιος από τη σύσκεψη.
- «Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι, εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι», συμπλήρωσε ο σημερινός δήμαρχος Σπάρτης.
- Ένα στέλεχος παρεμβαίνει για να επισπεύσει ο κ. Δούκας την κουβέντα για το θέμα των αποζημιώσεων από τον παγετό και τότε φαίνεται να παρεμβαίνει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
- Σπήλιος Λιβανός: «Αυτό πρέπει να το απαντήσουμε, από τότε έχετε μείνει στην ιστορία με αυτά τα οποία κάνατε εκεί και υπολειπόμεθα ό,τι και να κάνουμε μετά από αυτή την εποποιΐα». Και όλοι μαζί γελάνε.
Δείτε το βίντεο που οδήγησε στην αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.