- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Από το συνδυαστικό αποτέλεσμα προκύπτει η απόρριψη του εκβιασμού του κ. Τσίπρα», τόνισε μεταξύ πολλών άλλων στο σχόλιό του για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος.
Ο ίδιος επανέλαβε την ανάγκη για την επικαιροποίηση της κυβερνητικής συμφωνίας, ενώ προανήγγειλε τη διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου για την Ελιά τον προσεχή Οκτώβριο.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ανήγγειλε ότι θα λάβει τρεις πρωτοβουλίες:
Η πρώτη αφορά την κυβέρνηση και θα ζητήσει επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας.
Η δεύτερη τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, από τον οποίο θα ζητήσει να αναλάβει στο δικό του επίπεδο, πρωτοβουλίες για εθνική συσπείρωση, πέραν της κυβέρνησης.
Η τρίτη αφορά το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη. Ο ίδιος, όπως είπε, θα αναλάβει πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή, τον Οκτώβριο, ενός ιδρυτικού συνεδρίου, θεωρώντας ότι είναι επιτακτική ανάγκη η συσπείρωση της παράταξης και επαναλαμβάνοντας ότι η πόρτα του διαλόγου είναι ανοιχτή για όλους.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος τόνισε, επίσης, ότι την προηγούμενη Κυριακή τα λανθασμένα exit-polls λειτούργησαν ευεργετικά για τη δημοκρατία και τη διαφάνεια και «ο λαός κατάλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ το ήθελαν κάποιοι ως θύμα».
Επίσης σημείωσε ότι από το συνδυαστικό αποτέλεσμα ευρωεκλογών και αυτοδιοικητικών εκλογών προκύπτει σαφώς ότι «απορρίφθηκε το εκβιαστικό δίλημμα του κ. Τσίπρα», καθώς και ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκτησε δυναμική και όλη η ρητορική του άφησε αδιάφορη την πλειοψηφία των πολιτών».
Είπε ακόμη ότι η κοινωνία έστειλε μηνύματα, τα οποία είναι κατανοητά, και ότι η προσπάθεια για την επίλυσή τους θα συνεχιστεί. «Τώρα βγάζουμε το κεφάλι από το νερό» τόνισε χαρακτηριστικά «για να αποκατασταθούν οι αδικίες και να κερδηθεί το χαμένο έδαφος».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τις δηλώσεις του στελέχους Γιώργου Παππά
Η νέα πτέρυγα έχει και σημαντικό ερευνητικό ρόλο
Διευκρινίσεις με αφορμή το περιεχόμενο των βιβλίων νέου Μητρώου
Από το «Χρονοκαταφύγιο» του Γκοσποντίνοφ στη ρητορική Τσίπρα και Σαμαρά
Οι τρεις βασικοί πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας
«Στις φοιτήτριες και τους φοιτητές μας από όλη την Ελλάδα αξίζει το καλύτερο», δήλωσε η υπουργός Παιδείας
«Ένα πρωτοποριακό έργο το οποίο ανοίγει τον δήμο και την κοινωνία στην καθημερινότητα όλων των οικογενειών», τόνισε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας
Οι Κινητές Ομάδες Υγείας, θα βρίσκονται στην ιχθυόσκαλα κάθε μήνα
Οι τελευταίες πληροφορίες για το πακέτο
Μερικά παραδείγματα ενδεικτικά της αρπακόλλας που σε τίποτα δεν διαφέρει από την αρπακόλλα του 2011, του 2012, του 2013, του 2014, του 2015, του 2016, του 2017
Τι ισχύει για τα κριτήρια
«Άλλα είπε στην ομιλία του, άλλα λέει το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ.», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον εκτελεστικό αντιδήμαρχο του δήμου Πεκίνου, Xia Linmao
Ο δήμαρχος παρουσίασε το όραμα για την οικονομική ανασύνταξη της πόλης στο Metropolitan Summit
Mήνυμα εκλογικής αντεπίθεσης από την Κρήτη
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.