- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης για Αντετοκούνμπο: Η Ελλάδα είναι υπερήφανη
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του βραβείου του MVP της χρονιάς για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του βραβείου του MVP της χρονιάς για δεύτερη διαδοχική χρονιά.
Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήριά του στον Greek Freak μέσω Twitter.
«Δύο στη σειρά! Συγχαρητήρια Γιάννη Αντετοκούνμπο για την back to back βραβείο NBA MVP. Ενα απίστευτο επίτευμα. Αποτελεί, πραγματικά, έμπνευση τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Η Ελλάδα είναι πολύ υπερήφανη. Μπράβο Γιάννη!», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Γιάννης μέτρησε φέτος κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά παιχνίδι, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 56-17.
Μετά τον Χακίμ Ολαζουόν και τον Μάικλ Τζόρνταν γίνεται ο τρίτος παίκτης που κατακτά την ίδια χρονιά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και του MVP. Ταυτόχρονα ο Αντετοκούνμπο γίνεται και ο τρίτος ξένος παίκτης με δύο σερί κατακτήσεις του βραβείου μετά από τους Τιμ Ντάνκαν και Στιβ Νας, γράφοντας ακόμη μια χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δένδιας από Μεσολόγγι: Η ιστορική μνήμη οδηγός ευθύνης σε εποχή διεθνούς αβεβαιότητας
Με φόντο τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
«Δεν καταλαβαίνει σε τι επικίνδυνα μονοπάτια σέρνει τη χώρα» σχολιάσει η Κουμουνδούρου
«Έχει αλλεργία στον υγιή ανταγωνισμό» σχολιάζει ο Κώστας Τσουκαλάς
«Η τηλεοπτική εκπομπή δολοφονεί χαρακτήρες σε δημόσια μετάδοση με κοπτοραπτική»
Το σχόλιο Καρανίκα για τις εξελίξεις στη Νέα Αριστερά
«Η Ελληνική Πολιτεία στάθηκε με συνέπεια και επαγγελματισμό δίπλα στους Έλληνες που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε εμπόλεμες ζώνες» σημειώνει ο πρωθυπουργός
«Κανείς δεν μπορεί να κρύβεται από το δημοκρατικό του καθήκον απέναντι στην αλήθεια» σημειώνει
Η περιβόητη μονιμότητα του Δημοσίου φαίνεται να ασκεί όλο και λιγότερη γοητεία σε μία γενιά που δεν φοβάται καθόλου να ρισκάρει.
«Αλμυρός» ο παραδοσιακός μπακαλιάρος
Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε επαναπατρισθέντες στο Μέγαρο Μαξίμου
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση για το συνέδριο «Athens Alitheia Forum»
«Απαίτηση της κοινωνίας η πρότασή μας για ανασύνθεση και ενότητα του προοδευτικού κόσμου»
«Δεν θεωρώ ότι το να φάω ένα κράκερ είναι λόγος για τέτοια συμπεριφορά» τόνισε ο υπουργός Υγείας
Ένοχος για απιστία, ηθική αυτουργία στην απιστία και ψευδή βεβαίωση
Η συζήτηση προβλέπεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου
Στόχος η αντιμετώπιση του βαθέως κράτους
Ο υπουργός Δικαιοσύνης υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία λόγω κομματικών σκοπιμοτήτων
Tι λένε οι πολίτες για το κόμμα Καρυστιάνου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.