- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
Ο Δημήτρης Κούρκουλας προχώρησε σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία για τον Στέλιο Κούλογλου
Ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας καταγγέλλει τον ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.
Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω Facebook ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου.
Σύμφωνα με τον κ. Κούρκουλα, ο Στέλιος Κούλογλου σε εκπομπή για την ΕΕ στο γαλλικό κανάλι «France 24» είχε προσκληθεί να μιλήσει για το προσφυγικό μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την κρίση που έχει δημιουργήσει η Τουρκία στα ελληνοτουρκικά σύνορα και στον Έβρο και στα νησιά. Όταν λοιπόν, ο Συριζαίος ευρωβουλευτής ρωτήθηκε για τις διαδηλώσεις εναντίον των μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου που σηκώνουν το βάρος της προσφυγικής κρίσης, εκείνος απαντησε: «Ακούστε, με την αλλαγή της κυβέρνησης όλη η ατμόσφαιρα άλλαξε προς το χειρότερο. Πριν είχαμε μια πολιτική διαχείρισης του προβλήματος με κανονικό και ανθρωπιστικό τρόπο. Τώρα έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό που λέει: προσοχή πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα γιατί οι προσφυγές είναι φορείς του κορωνοϊού, ενώ όλοι ξέρουμε ότι η επιδημία έρχεται από την Ιταλία και όχι από την Τουρκία. Το λέει αυτό σε ανθρώπους που έχουν ήδη κουραστεί με το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Υπάρχουν φανατικοί που παίρνουν ένα όπλο και πάνε στα σύνορα για να πυροβολήσουν τους πρόσφυγες».
Όπως δε, υποστηρίζει ο Δημήτρης Κούρκουλας για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου, ότι παρά το γεγονός ότι ένας Ισπανός σοσιαλδημοκράτης και ένας Γερμανός ακροδεξιός της AfD παρενέβησαν στη συζήτηση για να υπενθυμίσουν στον Κούλογλου τον διπλωματικό εκβιασμό του Ερντογάν, εκείνος επέμεινε στον ισχυρισμό του.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δικαιούχοι και με ποια κριτήρια δίνεται
Ποιος μπορεί να εκφράζεται υπέρ του κόμματος και της ιδεολογίας του;
Το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα 59 χρόνια από το πραξικόπημα
Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας
Πότε μπαίνουν σε ιδιωτικό τομέα και Δημόσιο
Όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πρόγραμμα
Αναλυτικός πίνακας με τα μόρια ανά κατηγορία
Η σκανδαλολογία είναι βούτυρο στο ψωμί ενός άφρονος κλάσματος του πολιτικού μας συστήματος που είναι φτιαγμένο για να την εκμεταλλεύεται.
Προσυνέδριο ΝΔ στο Ηράκλειο - Έμφαση σε 12μηνο τουρισμό, τεχνολογία και βιώσιμη ανάπτυξη νησιών
Στο επίκεντρο άμυνα, οικονομία και πολιτισμός, με νέα ώθηση στη στρατηγική συνεργασία
«Με έχουν ελέγξει οι πάντες, δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Τα νέα οχήματα παρουσιάστηκαν στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνου Κυρανάκη
Ομόφωνη εισήγηση του Γενικού Συμβουλίου, στο Υπουργικό Συμβούλιο η τελική απόφαση
Πώς αποκαλύπτεται η ευαλωτότητα της ελληνικής οικονομίας που εξαρτάται υπέρμετρα από τον τουρισμό
Υψηλοί τόνοι στην Επιτροπή Δεοντολογίας, με αντιπαράθεση για την εξέταση εμπλεκόμενων προσώπων
Όταν υπερασπίζεσαι το ψέμα σου ως «ασήμαντο»
Πότε η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια
Πότε θα δοθεί η πρώτη ενισχυμένη πληρωμή
«Όταν είσαι πολύ εκνευρισμένος το κινητό πρέπει να φεύγει από το χέρι σου»
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.