- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βολές Πέτσα κατά Τσίπρα για τους «αρμούς της εξουσίας»
Χαρακτήρισε «ανατριχιαστική» τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
«Ανατριχιαστική» η δήλωση Τσίπρα για τους «αρμούς της εξουσίας» και τον έλεγχό τους, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.
«Ανατριχιαστική» χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας την πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ περί ελέγχου «αρμών της εξουσίας», όταν η παράταξη -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης- έρθει ξανά στην εξουσία. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα προκάλεσε τσουνάμι αντιδράσεων, με πολιτικούς να επισημαίνουν ότι δείχνει τον τρόπο με τον οποίο ο πρώην πρωθυπουργούς αντιλαμβάνεται την εξουσία.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε κάνει λόγο για τη «δεύτερη φορά Αριστερά», ενώ υποστήριξε ότι όταν το κόμμα εκλεγεί ξανά στην εξουσία, θα πρέπει «να αναλάβει την ευθύνη και τον έλεγχο όχι μόνο των κυβερνητικών θέσεων, αλλά και κρίσιμων αρμών της εξουσίας».
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στην «πρεμιέρα» του Mega Channel. Χαρακτήρισε «ανατριχιαστική» τη δήλωση Τσίπρα και τόνισε με νόημα: «Είμαι χαρούμενος που επί των ημερών μας ανοίγουν και δεν κλείνουν κανάλια».
Ο κ. Πέτσας αναφέρθηκε και στο προσφυγικό. «Οι πολίτες θα ήθελαν μεγαλύτερη ταχύτητα στο προσφυγικό» παραδέχτηκε, ενώ όσον αφορά στην προστασία της a' κατοικίας κάλεσε «όλους όσους θεωρούν ότι απειλείται το σπίτι τους να μπουν στην πλατφόρμα μέχρι τις 30 Απριλίου και να το δηλώσουν».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πιστεύουν για την αποστολή στρατιωτικής βοήθειας στην Κύπρο και τους Patriot στην Κάρπαθο
Η ανακοίνωση για τις δηλώσεις Κωνσταντοπούλου ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη τη Δευτέρα
Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες στη Βουλή, οπότε και τον βιντεοσκοπούσε
Κατά την τελευταία ομιλία του, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος τόνισε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ και από κανέναν
Όλες οι πληρωμές και η ώρα που εμφανίζονται τα χρήματα στο ΑΤΜ
«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ένα μόνο στόχο, να μην μείνει κανείς πίσω», τόνισε ο υπουργός Ενέργειας
Προσωρινό το πλαφόν στα καύσιμα, παραμένει σε ισχύ μέχρι τις 30 Ιουνίου
«Αποδεικνύει πόσο αξιόμαχες είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Οι μηχανισμοί του κράτους δικαίου δεν έχουν απλώς αδυνατίσει, αλλά δεν λειτουργούν
Αυτοψία από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στους αρχαιολογικούς χώρους
Παράταση δύο εβδομάδων, πώς «κλειδώνετε» τη μέγιστη έκπτωση φόρου
Συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ομογενειακή εφημερίδα «Ελληνικός Κήρυκας»
«Γιατί δεν μειώνεται ο ΕΦΚ στα καύσιμα;», λένε οι πρατηριούχοι
Χάρης Δούκας: «Δημιουργούμε ένα σύγχρονο και συμπληρωματικό σύστημα μετακινήσεων για κάθε Αθηναίο πολίτη»
Για καθεστώς τραπεζικής αυθαιρεσίας κάνει λόγο η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σε επίκαιρη ερώτησή της
Ποιοι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα δικαιούνται προσαύξηση
Ποιο είναι το συχνότερο λάθος και πώς να το διορθώσετε
Οι πρώτες αντιδράσεις της αγοράς
Μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το voucher για διακοπές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.