Πολιτικη & Οικονομια

Νέο «χαράτσι» στα Ι.Χ.

Ποιοι θα κληθούν να πληρώσουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
59930-119698.jpg

Νέο «χαράτσι» περιμένει τους ιδιοκτήτες και εμπόρους Ι.Χ., καθώς καλούνται να καταβάλουν τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων των οποίων έχουν κατατεθειμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας τους και έχουν πουλήσει τα οχήματα στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ημερησία, εάν κάποιος έχει καταθέσει πινακίδες κυκλοφορίας για να εξάγει το όχημα θα πρέπει να καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας. Επίσης, εάν κάποιος καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματός του και επιθυμεί να το μεταφέρει σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης προκειμένου να καταστραφεί, για οριστική διαγραφή, θα πρέπει επίσης να καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας.

Μοναδική εξαίρεση μη καταβολής των τελών κυκλοφορίας ισχύει αποκλειστικά στην περίπτωση που κάποιος καταθέτει τις πινακίδες επιθυμώντας να το αποσύρει ώστε να αγοράσει κάποιο καινούργιο μοντέλο με χαμηλότερα τέλη κυκλοφορίας.

Γ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάνος Τσακλόγλου
Πάνος Τσακλόγλου: «Ουσιαστικά, το πιστοποιητικό γέννησης της ελληνικής κρίσης δεν γράφει 2010, γράφει 2001»

Ο καθηγητής του ΟΠΑ και μέλος του Συμβουλίου Νομισματικής Πολιτικής της ΤτΕ μιλάει για ανθρώπινο κεφάλαιο, αξιολόγηση στην εκπαίδευση, αγορά εργασίας και το στοίχημα της επιστροφής των νέων στην Ελλάδα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY