- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Την επαναφοράν του αδικήματος της μοιχείας μελετά η φιλελευθέρα κυβέρνησις
Μεγάλες και ιδιαιτέρως φιλελεύθερες αλλαγές φέρνει η αναθεώρησις της αναθεωρήσεως του Ποινικού Κώδικος
O Μάνος Βουλαρίνος γράφει για την επαναφορά ποινών για βλασφημία και το τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια.
Μεγάλες και ιδιαιτέρως φιλελεύθερες αλλαγές φέρνει η αναθεώρησις της αναθεωρήσεως του Ποινικού Κώδικος την οποίαν πραγματοποιεί η φιλελεύθερος κυβέρνησις του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για αλλαγές εξαιρετικά σύγχρονες αν σκεφτεί κανείς πόσο της μοδός είναι αυτό που εις την αγγλικήν περιγράφεται με τη λέξη «βίντατζ». Κάποιοι ανόητοι, κάποιοι τους οποίους το τρίπτυχον ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ τους αφήνει ασυγκίνητους, ίσως να κατακρίνουν τις κυβερνητικές προσπάθειες, αλλά δεν πρόκειται να τους ακολουθήσομε εις τον βούρκον της αμαρτίας στον οποίο κυλιούνται.
Η αρχή έγινε με τις ανακοινώσεις του αξιοσέβαστου Υπουργού της Δικαιοσύνης, κυρίου Κωνσταντίνου Τσιάρα, ο οποίος ανεκοίνωσεν την πρόθεσιν της κυβερνήσεως να επαναφέρει την ποινικήν δίωξην εκείνων των πολιτών οι οποίοι βλασφημούν και υβρίζουν κακοβούλως τον Θεόν και την Ορθόδοξον Εκκλησίαν ή όποια άλλη θρησκείαν έχει την ανοχήν της ελληνικής πολιτείας. Υπενθυμίζω πως η εν λόγω διάταξη του Ποινικού Κώδικος είχε κατηργηθεί από την προηγούμενον κυβέρνησιν με μια απόφασιν η οποία από γνωστούς κύκλους αθεΐας είχε σχολιασθεί με την φράσιν «έκαναν και κάτι καλό οι άχρηστοι».
Με την επαναποινικοποίησιν της βlασφημίας και της κακόβουλης ύβρεως θα δοθεί η δυνατότης στην φιλελεύθερον κυβέρνησιν του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη να συντρίψει φαινόμενα ανθελληνικής αθεΐας τύπου «Γέροντος Παστιτσίου» προκειμένου να περιορισθεί ο σκανδαλισμός του χριστεπωνύμου πλήθους.
Προφανώς, η φιλελευθέρα προσπάθεια δεν θα σταματήσει εις την επαναποινικοποίησιν της βλασφημίας και της κακοβούλου ύβρεως (η καλόβουλος ύβρις ουδέναν ενοχλεί). Προκειμένου να επανέλθουν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες εις τον δρόμον της αρετής και προκειμένου η Ελλάς να ημπορέσει να επιτελέσει τον ιστορικόν της ρόλον εις την Ευρώπην και τον Κόσμον, η φιλελευθέρα κυβέρνησις του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζει πλήθος αλλαγών που θα περιλαμβάνουν την επαναφοράν της αναγραφής του θρησκεύματος εις τις αστυνομικές ταυτότητες και την επαναποινικοποίησιν της μοιχείας.
Πηγή προκείμενη εις την φιλελεύθερον κυβέρνησιν του φιλελευθέρου Κυριάκου Μητσοτάκη εδήλωσε: «Δεν είναι δυνατόν να κρύβομε το θρήσκευμα για το οποίον εμείς οι χριστιανοί είμεθα ιδιαιτέρως υπερήφανοι» ενώ κληθείσα (η πηγή) να σχολιάσει το σχέδιον επαναποινικοποιήσεως της μοιχείας ετόνισεν: «δεν ημπορούμε να προστατεύομεν την κοινωνίαν από την αμαρτίαν της βλασφημίας και την ίδιαν στιγμήν να την αφήνομεν απροστάτευτην απέναντι εις την αμαρτίαν της μοιχείας η οποία οδηγεί την ελληνικήν εικογένειαν εις τον κρημνόν. Η φιλελευθέρα κυβέρνησις δεν πρόκειται να επιτρέψει την πτώσιν εις τον κρημνόν αυτόν».
Και συγχαρητήρια εις την φιλελευθέραν κυβέρνησι.
Υ.Γ Ελπίζω κανείς κουτοπόνηρος να μην μπει στον κόπο να διορθώσει την χαζή καθαρεύουσα μου. ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΤΠΜ; (Κύριε εισαγγελεύ το Π αντιστοιχεί εις την λέξιν «πανακόλα».)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανακοίνωση θα γίνει στη Θεσσαλονίκη - Ανέβασε βίντεο με λευκό περιστέρι και κλαδί ελιάς
Επικοινωνία Αθήνας-Κιέβου φέρεται να συνέδεσε το παγιδευμένο drone με την Ουκρανία
Οι υποθέσεις αφορούν κυρίως περιστατικά που συνδέονται με τη δημόσια και δικηγορική παρουσία της
Ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τη στρατηγική συνεργασία με την Κίνα και την COSCO
Για τα σχολικά έτη 2026-2027, 2027-2028 και 2028-2029
Φόρος τιμής σε Έλληνες και Κύπριους που θυσιάστηκαν κατά την τουρκική εισβολή του 1974
Kλιμακώνεται η αντιπαράθεση με την Χαριλάου Τρικούπη
Η Αθήνα εξέφρασε ανησυχία στην Άγκυρα - «Λειτουργούν οι δίαυλοι επικοινωνίας»
Ένταση με αφορμή την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας
«Δεν θέλω καν να σκεφτώ τι θα σήμαινε η σύγκρουση επιβατικού πλοίου ή οποιουδήποτε άλλου πλοίου με αυτό το drone»
Η επένδυση της Metlen μπορεί να καλύψει το 100% των αναγκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας για ΕΣΥ, υποκλοπές και θεσμούς
Η κυβέρνηση νομοθετεί κατά παραγγελία της πρέσβεως των ΗΠΑ, δηλώνει ο Πολάκης
Παράλληλα έβαλε στο στόχαστρο και τον τραπεζικό λογαριασμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στις αιχμές κατά Μητσοτάκη και έκανε λόγο για πολιτική υποκρισία
Παράλληλα, ζητείται προσωπική κράτηση ενός έτους ως μέσο εκτέλεσης της απόφασης,
Οι βασικές προτεραιότητες του κλάδου
Περιοδεία στη Θράκη πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Δέκα πρώην υπουργοί και στελέχη της ΝΔ αμφισβητούν ανοιχτά την ηγεσία και αφήνουν αιχμές για νέο φορέα
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε την κρίση του ευρώ με τις σημερινές προκλήσεις ανταγωνιστικότητας και ασφάλειας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.