- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Κόντρα Ταχιάου - Νοτοπούλου για το μετρό της Θεσσαλονίκης
Ο υποψήφιος της ΝΔ ανέβασε φωτογραφίες του σταθμού «Σιντριβάνι» τρεις μήνες μετά τα... εγκαίνια
Αντιπαράθεση με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και την πορεία των έργων του Μετρό σημειώθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους, Νίκο Ταχιάο και Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ τη δική της απάντηση έδωσε και η Αττικό Μετρό ΑΕ.
Ο κ. Ταχιάος, με ανάρτηση στο facebook, συνδύασε την επίσκεψη του πρωθυπουργού με τα έργα του Μετρό. «Στον κύριο Τσίπρα που επισκέπτεται σήμερα την Θεσσαλονίκη αναζητώντας κομπάρσους για μια χωρίς νόημα επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια και στην κυρία Νοτοπούλου, guest star της προηγούμενης φιέστας του Δεκεμβρίου, αφιερώνω τις φωτογραφίες αυτού του post. Πρόκειται για την σημερινή εικόνα του σταθμού του Σιντριβανιού, τρεις μήνες μετά τα εγκαίνια. Διχαστικά και άκαιρα διλήμματα και κακόγουστα σόου σε κακοστημένα σκηνικά είναι το αποτύπωμα που αφήνουν στην Θεσσαλονίκη», έγραψε ο κ. Ταχιάος.
Στην ανάρτηση αυτή απάντησε η κ. Νοτοπούλου: «Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ανθυποψήφιος μου, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι το Μετρό προχωρά. Ότι κλείνουμε τις τρύπες του Μετρό, ότι κλείσαμε οικονομικές τρύπες που άφησε η διοίκηση στην οποία συμμετείχε. Γιατί είναι μέρος του παλιού κατεστημένου που καθήλωσε την πόλη για δεκαετίες. Εμείς προχωράμε μαζί για μία πόλη με δομές και μεταφορικά δίκτυα. Με βιώσιμη αστική κινητικότητα και Μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες. Εμάς μας αρέσουν οι πράξεις, όχι τα τρύπια λόγια».
Επίσης, η Αττικό Μετρό ΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, «ευχαριστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Νίκο Ταχιάο για την ανάδειξη και προβολή των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διένειμε, προχωρούν και ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Τέλος, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφήσει και τον πρώτο συρμό του Μετρό που θα φτάσει στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι αγωνίες των δανειοληπτών δεν χωρούν σε πολιτικά συνθήματα»
Η κυβερνητική αντίδραση ήρθε μετά την προσωπική επίθεση της ΕΛΑΣ προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
Τι είπε ο υπουργός Υγείας για τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
Πλήρης οδηγός πριν προχωρήσετε στην εκτύπωση
Η προθεσμία και το στάδιο που απαιτεί προσοχή
«Μην ζητάει τα ρέστα από εμάς ο κ. Τσίπρας, το θέμα το έχει αναδείξει δικός του υπουργός Δικαιοσύνης»
Οι χώρες που καταγράφουν τον υψηλότερο πληθωρισμό
Οι σημερινές συλλήψεις και οι κυβερνητικές ευθύνες του παρελθόντος
Το κάθε «ναι» και το κάθε «όχι» θα έχει ονοματεπώνυμο, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
«Προτεραιότητά μας το κυβερνητικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης
Ανοιχτά δεδομένα, ψηφιακή διακυβέρνηση και τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία των πολιτών
Όποιος ψωνίζει είδη πρώτης ανάγκης τους τελευταίους πέντε-έξι μήνες έχει πάθει ΣΟΚ με το πόσο έχουνε χτυπήσει ταβάνι οι τιμές για τα είδη πρώτης ανάγκης.
«Αυτή η σιχαμένη πολιτική πρέπει να τελειώνει»
Το μήνυμα στην αντιπολίτευση για τον εξωδικαστικό
«Κρύβεται πίσω από επιστημονικές εισηγήσεις για τον Ποινικό Κώδικα»
Ο πρωθυπουργός μίλησε στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση δύο χρόνων λειτουργίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)
«Ελάτε να ψηφίσετε τις διατάξεις που προστατεύουν τους πολίτες»
Το χρονοδιάγραμμα για τις πληρωμές ανά Ταμείο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.