- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κόντρα Ταχιάου - Νοτοπούλου για το μετρό της Θεσσαλονίκης
Ο υποψήφιος της ΝΔ ανέβασε φωτογραφίες του σταθμού «Σιντριβάνι» τρεις μήνες μετά τα... εγκαίνια
Αντιπαράθεση με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και την πορεία των έργων του Μετρό σημειώθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους δημάρχους, Νίκο Ταχιάο και Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ τη δική της απάντηση έδωσε και η Αττικό Μετρό ΑΕ.
Ο κ. Ταχιάος, με ανάρτηση στο facebook, συνδύασε την επίσκεψη του πρωθυπουργού με τα έργα του Μετρό. «Στον κύριο Τσίπρα που επισκέπτεται σήμερα την Θεσσαλονίκη αναζητώντας κομπάρσους για μια χωρίς νόημα επιχειρηματική αποστολή στα Σκόπια και στην κυρία Νοτοπούλου, guest star της προηγούμενης φιέστας του Δεκεμβρίου, αφιερώνω τις φωτογραφίες αυτού του post. Πρόκειται για την σημερινή εικόνα του σταθμού του Σιντριβανιού, τρεις μήνες μετά τα εγκαίνια. Διχαστικά και άκαιρα διλήμματα και κακόγουστα σόου σε κακοστημένα σκηνικά είναι το αποτύπωμα που αφήνουν στην Θεσσαλονίκη», έγραψε ο κ. Ταχιάος.
Στην ανάρτηση αυτή απάντησε η κ. Νοτοπούλου: «Ο άνθρωπος του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη και ανθυποψήφιος μου, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι το Μετρό προχωρά. Ότι κλείνουμε τις τρύπες του Μετρό, ότι κλείσαμε οικονομικές τρύπες που άφησε η διοίκηση στην οποία συμμετείχε. Γιατί είναι μέρος του παλιού κατεστημένου που καθήλωσε την πόλη για δεκαετίες. Εμείς προχωράμε μαζί για μία πόλη με δομές και μεταφορικά δίκτυα. Με βιώσιμη αστική κινητικότητα και Μητροπολιτικό χαρακτήρα στις συγκοινωνίες. Εμάς μας αρέσουν οι πράξεις, όχι τα τρύπια λόγια».
Επίσης, η Αττικό Μετρό ΑΕ, μέσω ανακοίνωσης, «ευχαριστεί τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Νίκο Ταχιάο για την ανάδειξη και προβολή των έργων του Μετρό Θεσσαλονίκης που, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που διένειμε, προχωρούν και ολοκληρώνονται με γρήγορους ρυθμούς. Τέλος, τον ενημερώνουμε ότι σύντομα θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφήσει και τον πρώτο συρμό του Μετρό που θα φτάσει στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν λέει ποιος φταίει...» σημείωσε
Τι κάνουν όσοι θα ήθελαν αντιπολίτευση της προκοπής;
«Γονάτιζε μπροστά στους ξένους και υπέγραψε το χειρότερο από τα τρία μνημόνια» τόνισε
Τι να προσέξουν οι δικαιούχοι
Σε υψηλούς τόνους η κατάθεση στην εξεταστική επιτροπή
H απάντηση στα περί εργασιακής σχέσης της Σεμερτζίδου με το γραφείο της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.