Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης κατά Τσίπρα για την «ολιγαρκή αφθονία»

«Επιφυλάσσει το "ολιγαρκής" για τους Έλληνες και το "αφθονία" για τον ίδιο και την παρέα του»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-tsipras
Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας © ΙΝΤΙΜΕ ΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Την αντίδραση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη προκάλεσε μια ανάρτηση του πρωθυπουργού για την ομιλία που απηύθυνε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την εκδήλωση με τον Έβο Μοράλες. 

«Μπορούμε να ονειρευόμαστε και να αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη & δικαιότερη κοινωνία. Για έναν άλλο κόσμο που είναι εφικτός και που μπορεί να γίνει πράξη από δυνάμεις σταθερά προσανατολισμένες στη κοινωνική πρόοδο και σε ένα νέο μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός.

Το... «μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης και ολιγαρκούς αφθονίας» για το οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον πρόεδρο της ΝΔ ο οποίος του απάντησε:

«Ο κ. Τσίπρας, επιβεβαιώνοντας το θαυμασμό του για τα αποτυχημένα σοσιαλιστικά μοντέλα της Λατινικής Αμερικής, μας είπε πως ονειρεύεται μια «ολιγαρκή αφθονία» στη χώρα μας. Προφανώς επιφυλάσσει το «ολιγαρκής» για τους Έλληνες και το «αφθονία» για τον ίδιο και την παρέα του».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY